2777
2789
عنوان

دیشب دست پسرم سوخت راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 32 پست
اول که باید تا صب دستشو میزاشتی تو آب و مدام آبو عوض میکردی حالا هم پماد سوختگی آلفا بزن معجزه میکنه ...

تقریبا پوست خشک شده. تاول زد ولی نترکوندم. خودش جذب شده. پوستش شل شده بود اینور اونور میرفت ولی از دیروز خشک شده کمی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول که باید تا صب دستشو میزاشتی تو آب و مدام آبو عوض میکردی حالا هم پماد سوختگی آلفا بزن معجزه میکنه ...

الان درد و سوزش نداره زخم باز هم نداره فقط تاول داره. روی تاول‌ها پماد بزنم؟ دستشو تو آب گذاشتم ولی بچه‌س دیگه نمیزاشت تو آب نگهدارم

تا چند روز باید الفا بزنه؟ من هفته پیش با بخار کتری دستم سوخت. عسل زدم و پماد سوختگی. سه روزه دارم ا ...

تا وقتی که هنوز میسوزه و ردش هست 

خیلی خوبه جای سوختگی رم محو میکنه

الان درد و سوزش نداره زخم باز هم نداره فقط تاول داره. روی تاول‌ها پماد بزنم؟ دستشو تو آب گذاشتم ولی ...

من هفته پیش دستم سوخت.

اصلا زیر اب نگرفتم فقط فورا روغن و شکر زدن برام. روشم گاز استریل گذاشتن.

فرداش پماد سوختگی زدم. و سه روزه الفا میزنم.

خیلی کوچولو تاول زد که نترکوندم و خودش جذب شد.

زیر اب بگیری بدتر تاول میزنه

من هفته پیش دستم سوخت.اصلا زیر اب نگرفتم فقط فورا روغن و شکر زدن برام. روشم گاز استریل گذاشتن.فرداش ...

روغن زدم و چون سوزش داشت ژل بی‌حس کننده زدم که زودتر سوزش خوب شه. اون لحظه اصن فکرم کار نمی‌کرد از بس جیغ میزد شوهرم هم منو مقصر میدونست فقط داشتم سکته میزدم

خودم تجربه سوختگی رو دارم میدونم دکتر تاول‌ها رو میترکونه و پانسمان میکنه اذیت میشه. الان درد و سوزش ...

به هر حال ایشون دکترن حتما صلاح میدونن و دلیلی داره که اینکارو میکنن بهتره خود درمانی نکنید

الان درد و سوزش نداره زخم باز هم نداره فقط تاول داره. روی تاول‌ها پماد بزنم؟ دستشو تو آب گذاشتم ولی ...

دختر خودم قبل عید پاش سوخت خیلی بیقراری میکرد  منم بخاطر اروم شدنش پاشو تا صب گذاشتم تو آب و ساعتی یک بارم آبشو عوض میکردم 

صبش دیگه سوزش نداشت و آروم شد 

بعدش مدام پماد الفا زدم 

تاول زده بود  باهر ترفند و کلکی آب تاولو خالی کردم و همش پماد میزدم پوست تاول خودش کم کم جدا میشد من دست نمیزدم 

پماد آلفا هم نذاشت زخمش بسوزه هم جای سوختگی بمونه 

خدا خیرش بده هرکی تولیدش کرده  زودی هم خوب شد 

سعی کن پانسمان نکنی و بزاری هوا بخوره که تازه نمونه و زود خوب شه 

روغن زدم و چون سوزش داشت ژل بی‌حس کننده زدم که زودتر سوزش خوب شه. اون لحظه اصن فکرم کار نمی‌کرد از ب ...

کامل میفهمم چی میگی..

استرس و گریه بچه و ....

میگن ارد خنک واسه سوختگی خوبه.

یه کوچولو ارد بریز تو کیسه فریزر بزار یخچال همیشه بمونه.

دور از جون واسه این جور مواقع.

پسر منم ۶ سالش بود  پشت ساق پاش چسبید به اگزوز موتور.

مقصرم همسرم بود..

انقدر گریه کرد که خدا میدونه

تقریبا پوست خشک شده. تاول زد ولی نترکوندم. خودش جذب شده. پوستش شل شده بود اینور اونور میرفت ولی از د ...

من با توجه به سوختگی پای دخترم جواب دادم 

اتفاقا آب تاول پاشو خودم خالی کردم و مدام پماد الفا میزدم هم پوست خودش میریخت هم جاش نمیسوخت هم زود خوب شد 

جای سوختگی هم نموند

اصلا نمیسوزه. ولی قرمزه پر رنگهمرسی عزیزم

یه چیز جالب یادم افتاد 

دست خودم با قابلمه سوخته بود یه چند ماهی ازش گذشته بود و جای سوختگی مونده بود   چند بار مدام پماد الفا میزدم باور کن جای سوختگی خیلی کمرنگ شد 

من با توجه به سوختگی پای دخترم جواب دادم اتفاقا آب تاول پاشو خودم خالی کردم و مدام پماد الفا میزدم ه ...

مرسی عزیزم

پس حالا حالاها باید الفا رو بزنم.

فقط بد جایی مالیده میشه به لباس

مجبورم یه لا گاز استریل روش بزارم.