2777
2789

آقای محترم این تاپیک و اگ میبینی بیخیال ازش رد نشو ......

فرصت هنوزم هست ...

به خودت بیا ..ی زنگ ب همسرت بزن ...حالشو بپرس ...

جای دوری نمیره ..

دور خوشیای الکی دوستای ناباب و خط بکش ...

زندگی تو قشنگ کن فرزندت نیاز ب ی. پدر مهربون ...ی مادر پر انرژی و قوی داره

دوست عزیز برادر من ....

از امروز شروع کن ...به همسرت محبت کن ..تصور کن ی روز همسرت نباشه...خدایی نکرده بچه ت مریض باشه ...

اونوقت قدر خوشی هاتو میفهمی ...

میگی چ زندگی داشتم تو خواب بودم الان بیدار شو تا دیر نشده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آقای محترم ‌....

زندگی خیلی کوتاهه ..

زندگی رو باهم بسازید ....

باهم صحبت کنید ...

باهم مشورت کنید

زندگیییییییییییییییییی قشنگ میشه وقتی تو بخوای ...

وقتییییییییییی برای خانوادت ارزش قائل باشی 

زندگیت بهشت میشه 

جهنمش نکن 

🖐🙏🏻

انشاالله صحبت هایی که  کردم پذیرا تون بوده باشه ...

و این نصیحت خواهرانه رو آویز گوش تون کرده باشین ....

در پناه حق باشین ...الهی زندگی هاتون پر از آرامش و لطف پروردگار باشه ...

♥️🌹🌺

پیشی 🤣 نخواستم تاپیک بزنم نگاه چطوری عین این فیلم ترکی ها چونشو گرفته 

شاید تلخ و بی‌مزه ولی مست چشاتم 🍾🍷هنوز غرق نگاتم تو اون صحنه لب دره شدی چتر نجاتم  شدیم جدا با یه بلیط ، اشکات از چشمات و مژه هات پایین میریخت ، با بغض بهم میگفتی کجا داری میری؟✨🥲تو میمونی و خیالت 💔زخمی میشه بالت 🪶   بودیم باهم دیگه کاپل عکسام توی کاپ دافی با یه ماسک مثل لاکازادیپاپل 🎭💞هر چیم بشه خب هرکی هم بره تو مال منی بیب نگو تا کی بگو واسه همیشه ✨🌙                                                          گولم میزدی مثل h تو رگی ⁦⁦⁦:-)⁩ لب ساحل 5:00 صبح همه روزا رو حفظم اگه یادت رفته تو 🌊   کسی دورمون نی ، برف چیه ؟ ما که نوک قله بودیم دادی قول بمونی توی کلبه چوبی 🛖همش گل بچوقیم 🚬 فقط خودمونیم  می‌زنیم دور دور زمین من کس.خل توام 💕😂تو کس.خل منی 😂 مست میکردم و هی میدادم بهت تکست تخس مثل خودم یه لیوان دستت سک میچسبیدی بهم مثل سیگار بعد س.ک.س 🚬🔥                                     هر کی داشت دور خودشو می‌زدیم نوک قله کوک ته خط معنی نداشت واسه دوتا غد خله تخس 😎🔥 بعد تو حواسم پرته خاطره ها میبرنم عقب هی بعد تو شبا چه سرده ستارم رفته کجای کهکشون ؟⭐🌌