2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آقایون...شما اگ تو خیابون جشم تون ب دختری میخوره ک به خودش رسیده ....خانوم تون و باهاش مقایسه نکنید ...خانوم شما ....ساعت ها پای پخت و پز و خانه داری و بچه داری ...اون خانوم ساعت ها پای ارایش و اینا بوده ...

اون خانومی ک میبینی هیکل شو با خانومت مقایسه میکنی ....یا حرج هیکلش کرده ...یا اصلا زایمانی نکرده 

آقای محترم اگ این تاپیک اومدی لطفا بخون شاید خدا دوستت داشته خواسته اگاهت کنه که زندگی تو ب باد ندی ...

لطفا به خودت بیا ....

شیطان وسوسه کننده س ..زن هم شیطان دوم (زنهایی که خراب هستن)

لطفا....تنوع طلبی و بزارید کنار.

لطفا ایام جواتی تون و باهمسرتون به تفریح بپردازید لحظه های قشنگ بسازید ‌‌‌ازدواج دستمال کاغذی یا لبا ...

منم همینو میگم میگم بیا خوش بگدرونیم ولی آقا میگه من دورامو زدم خب پس من چی بجهنم ک دورات زدی الان من پیشتم

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔

آقایی ک دوست داری همسرت موهاش بلوند باشه ...بینی ش عملی باشه ...فلان‌ جاش پرتز باشه ...

و لباس های خشگل بپوشه ...خرجش کن ...

اگ همسرت افسردگی گرفته بخاطر اینکه شما بهش بی تفاوت شدی 

برای همسرت خرج کن تبدیلش کن ب چیزی ک میخای ...

به همسرت محبت کنن ...

همسرت و بفهم ....

بیرون خوش و خندون میای خونه اخلاق شمر میگیری ...

یعنی مرد خونه باید آنقدر ترسناک باشه؟؟؟؟ مگ تونل وحشته خونه ؟ک اهالی خونه بترسن ...

تو محل کار میخندی یعنی خیانت ب همسرت چون همسرتون از این لبخندت دریغ کردی

آقای محتررررررم ......لطفاااااا با احساسات خانومت بازی نکن ...عشق و محبت تو تو خونه بکار ....اگ داری خیانت میکنی ....ب همسرت فکر کن ک لباس تو شسته. اتو کرده رفتی پیش یکی دیگه ...مچاله ش کردی 

برای بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشن

اگر مایل بودید در مورد شرایط کارم بدونید من در خدمتتون هستم❣️

قضاوت ممنوع