2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما همیشه تو خونمون دو تا دبه اب داریم واسه مواقعی که آب قط میشه تا دست به اب برویم  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

من دوتادوست داشتم همیشه سرِ اسم مشمادعوامیکردن.یکیشون میگف مشنبا.اونیکی میگف مشمما درسته....یه بارمعلممون عصبانی شدگف اصاموشمپا.....یه باردیگه اسمشوبشنوم اخراجید.همیشه باخودم میگم آخه یه مشماارزش اونهمه بحثوداشت!!!همیشه هم بدجووووور بحث میکردن

ما همیشه تو خونمون دو تا دبه اب داریم واسه مواقعی که آب قط میشه تا دست به اب برویم    

احسنت به این حجم از آینده نگری. متاثر شدم واقعا 😂

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 

نه چون به محیط زیست آسیب میزنه😎

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
احسنت به این حجم از آینده نگری. متاثر شدم واقعا 😂

عاری مملکت به ما افتخار خواهد کرد  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....