2777
2789
عنوان

کیا طلا پس انداز میکنن

6500 بازدید | 22 پست

سلام من عاشق پس انداز کردن هستم به امید رسیدن به هدفام تو ایران هم بیشتر طلا باید برای پس انداز بخری به خاطر تورم شما چقدر طلا پس انداز دارید چجوری پس انداز میکنید اصلا میتونید طلا بخرید ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی دستم باز نیست که پس انداز چند میلیونی داشته باشم سعی میکنم با یه تومن و پونصد تومن  هر از گاهی سکه های پارسیان بخرم. اگه پول دلری ربع سکه قبل۸۶ بخر یا طلا دست دو

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.

من اصلا نمیتونم طلا پس انداز کنم حتی تا حالا چند تیکه فروختم پولشو گذاشتم بانک نمیدونم چرا برعکس همه که طلا میخرن من باید پولشو داشته باشم نمیتونم طلا نگه دارم

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

چون تمام طلاهام رو فروختم 

الان خورد خورد اگه پول داشته باشم بدون اجرت

میخرم توصیه ام بهت اینه ک سکه نخر شده ی گوشواره

کوچولو بدون اجرت بخر اما سکه نه

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
چون تمام طلاهام رو فروختم الان خورد خورد اگه پول داشته باشم بدون اجرتمیخرم توصیه ام بهت اینه ک سکه ن ...

چرا سکه نه؟ من خیلی سود کردم با سکه تاحالا

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
من خیلی دستم باز نیست که پس انداز چند میلیونی داشته باشم سعی میکنم با یه تومن و پونصد تومن هر از گا ...

پارسیان خوبه؟ معتبره مث ربع سکه و نیم سکه؟

منم پول زیاد دستم نمیاد میخوام بخرم ولی می ترسم

پارسیان خوبه؟ معتبره مث ربع سکه و نیم سکه؟منم پول زیاد دستم نمیاد میخوام بخرم ولی می ترسم

نترس یه پس انداز کوچیک‌برای دراز مدته. موقع فروش یه مبلغکمی ازش کسر میکنن بسته به وزنش ازش کم میکنن و میخرن ازت. من نیت دارم خرد خرد جمع کنم بعد یه تیکه طلا بخرم

الان ربع سکه هم بخوای بفروشی ۴۰۰ زیر قیمت تابلو ازت میخرن

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
چون تمام طلاهام رو فروختم الان خورد خورد اگه پول داشته باشم بدون اجرتمیخرم توصیه ام بهت اینه ک سکه ن ...

برعکس سکه سودش بیشتره تا طلای اجرت دار حباب داره اما در دراز مدت سود بیشتری بهت میده