2777
2789
عنوان

وای دیگه خسته شدم از این حرفش😭

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 30 پست
خودمون اره مثلا میخواییم شکست نفسی و طارف الکی کنیم ولی خیلی زشته کسه دیگ این حرفو بزنه حتی شوهر ادم

ولی این میگه ببخش غذا تون خوب نبود این حرف واقعا تعارف نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا دستپخت شما به مزاقش خوش نمیاد که خب مهم نیس ولی چرا اگه مشکلی هست به خودت نمی گه حلش کنی یا ...

اتفاقا عاشق غذاهام بخدا. یعنی کل فامیل هم گفته  اشپزیم خوب ولی این حرفش شده یه  جمله تکراری که هر سری جلو مهمان ها میگه

اتفاقا عاشق غذاهام بخدا. یعنی کل فامیل هم گفته اشپزیم خوب ولی این حرفش شده یه جمله تکراری که هر سر ...

خب پس باید رو ادبیاتش کار کنین که نگه ببخشید خوب نبود.به جاش بگه قابلدار شما نبود و نوش جان و...

قدیمیا عادت کردن می خوان به یکی احترام بزارن ، یکی دیگه رو بکوبن .دست خودشون نیس. بلد نیستن

خب پس باید رو ادبیاتش کار کنین که نگه ببخشید خوب نبود.به جاش بگه قابلدار شما نبود و نوش جان و...قدیم ...

چطوری چی بهش بگم اون لحظه در برابر این حرفش

من معمولا اون لحظه سکوت میکنم اما واقعا ناراحت میشم

خب وقتی خودتونید بگو اگه به مهمون بگی خوب نبود باور می کنه که واقعا خوب نبوده و بد شده. زحمت من هیچ، ...

خوب یه چیزی هم بگین در جواب حرفش سر سفره بدم یه جواب کوتاه  

چطوری چی بهش بگم اون لحظه در برابر این حرفشمن معمولا اون لحظه سکوت میکنم اما واقعا ناراحت میشم

اون لحظه که موقع مناسبی نیس شما چیز زیادی بگی بد تره.نهایتش بتونی با خنده شوخی بگی حالا جدی خوب نبود؟

باید زمان و مکان مناسبش این مورد حل بشه.تو پست قبلی گفتم