2777
2789
عنوان

وای دیگه خسته شدم از این حرفش😭

264 بازدید | 30 پست

خانما من هر سری که مهمان میاد خونمون  غذا درست میکنم  در حد توانم و واقعا هم کم نمیزارم با اینکه بچه هام کوچیکن و سختم   وقتی سفره میندازم و غذا میکشم پدر بزرگ بچه هام در میاد به مهمان ها میگه  شما ببخشین که غذا خوب نبود! 

یعنی چی این حرف اخه من که اون همه زحمت کشیدم  چرا اینو میگه. منم از سر احترام چیزی نمیگم 

اما واقعا هر سری تکرار میکنه 

خواهشا بهم بگید وقتی رو سفره اینو حرف میزنه جلو مهمان من چی در جوابش بگم که دیگه تکرار نکنه 

تو خونه خودشم حتما اینو میگه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این حرفو مادرم ینی کسی کهغذا هارو درست کرده میگه کا اگه کم کسری بود یا باب میلشون نبود ناراحت نشن حالت تعارف گونه

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

واقعا بی ادبه😐

میگفتی پدرجان اگ شما دوسندارین من براتون نیمرو بپزم 

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

عزیزدلم حساس شدی قدیمیااینجورین باورکن منم از رو رسم مادرم عادت کردم مهمون میادسنگ تموم میزارم بعدغذا میگم دیگه ب بزرگیتون ببخشیداگع کم وکسری بود

شایدچون پدرشوهرت اینومیگه حساس شدی

واقعا به سن زیاد داشتن نیس شعور مهمه 

این مثلا مبخواد بگه اگه کم و کسری هم بود ببخشید بجاش از شما و دستپختت مایه میذارع 

عزیزم به خودش بگو که چرا داعم پیش مهمونا اینو میگی میخوای منو زحمتم رو ندبد بگیری؟

منم اگ خونم مهمان بیاد بعد غذا همینو میگم

خودمون اره مثلا میخواییم شکست نفسی و طارف الکی کنیم ولی خیلی زشته کسه دیگ این حرفو بزنه حتی شوهر ادم 

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
با هم زندگی میکنیم کلا

خب پس از روی همسفرگی و اینکه فکر میکنه خودش صاحبخونه ست و باید احترام بذاره اینو میگه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من این حرفو مادرم ینی کسی کهغذا هارو درست کرده میگه کا اگه کم کسری بود یا باب میلشون نبود ناراحت نشن ...

اما این که هی بخوای تکرار کنی جلو بقیه زشته  منم با سختی و زحمت درست میکنم پس نیاز که بهش بفهمونم نباید بگه این حرف