2777
2789
عنوان

بالاخره گفتم

154 بازدید | 18 پست

بعد از کلی کلنجار رفتن با خودم که بهش حسمو بگم یا نه

بالاخره بهش گفتم و اوکی شدیم🫠🫠🫠🫠🫠

اصن نمیدونستم چی باید بگم و چیکار کنم

فقط میدونم خیلی خوشحالم که حسمون دو طرفه بود :))))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش صبر میکردی اون بگه

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

قبلشهمسایه ایم روبه‌رو میشیم

منم به همین فکر میکنم که نکنه حالم بدتر شه با اینکه یه شهر هم نیستیم

اگه نگی سردرگمی اگرم بگی و نه بشنوی خوب حالت بدتر میشه چون غرورت رو زیر پا گذاشتی و رفتی به طرف گفتی ولی نه شنیدی

خیلی حس بدی سردرگم بودن و بین دو راهی گیر کردن:)

منم به همین فکر میکنم که نکنه حالم بدتر شه با اینکه یه شهر هم نیستیماگه نگی سردرگمی اگرم بگی و نه بش ...

از من میشنوی نگو

چون اگه اون نسبت بهت راغب باشه خودش میاد پیدات میکنه

هزارمین کاربری 😬😬😬 
از من میشنوی نگوچون اگه اون نسبت بهت راغب باشه خودش میاد پیدات میکنه

دقیقا منم همش با خودم اینو میگم

ما توی یه شرکت بودیم همکار بودیم رفتارش باهام جوری بود که همه متوجه شده بودن که فرق میکنه رفتارش با من و همش به من تیکه مینداختن در نبود اون که چیزی بین شما هست ولی من هیچ وقت تایید نکردم چون با خودم میگفتم اگه حسی داشته باشه مستقیم بهم میگه

تا اینکه بعد یه مدت گذاشت و رفت از شرکت بدون هیچ حرفی هر کدوم از همکارا باهاش تماس میگرفتن یا زنگ میزدن جواب نمیداد بعد چند روز نگران شدم و تماس گرفتم و جواب منو داد و یکم حرف زدیم و بعد اونم یه مدت با هم در ارتباط بودیم و تولدمو تبریک گف و اینکه شماره همه همکارا رو پاک کرد جز من

ولی بازم مستقیم چیزی نگف و منم چیزی نگفتم با اینکه واقعا دوسش داشتم و داشتم اما غرورم اجازه نمیده پیش قدم شم

از یه طرف میگم اگه دوسم نداشت چرا باهام اون رفتارا رو داشت و به بقیه دخترا محل نمیزاشت ولی به من میرسید کلا رفتارش فرق میکرد و همیشه حامی ‌ام بود 

از یه طرف دیگم میگم اگه دوسم داره چرا این همه مدت چیزی نگفته بهم

خلاصه مدت زیادیه که بین یه دوراهی گیر کردم :(

ببخشید اگه حرفام طولانی شد فقط خاستم ماجرا رو گفته باشم شاید بتونی راهنماییم کنی❤️

دقیقا منم همش با خودم اینو میگمما توی یه شرکت بودیم همکار بودیم رفتارش باهام جوری بود که همه متوجه ش ...

انگار اونم زیاد بی میل نیست

حالا ببین میتونی پیجشو پیدا کنی 

همدیگه رو فالو داشته باشین کم کم از استوری ها میتونین ارتباط بگیرین 

اینطوری بهتره تا مستقیم بگی 

❤️❤️

هزارمین کاربری 😬😬😬