2777
2789
عنوان

چن شب پیش پدرشوهرم کلی حرف بارم کرد حالا تولده مادرشوهدمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با رفتنت فقط خودتو کوچیک کردی و خودتو اویزون نشون دادی وقتی بری با خودشون میگن این همه بارش کردیم اما حالیش نشده و بارز اومده البته ببخشیدا

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺

بنظر منم نرو ولی هرجور خودت می‌دونی تولد مادر شوهرم بود پیام دادم شبم رفتم تبریک گفتم کادو دادم تولد گرفته بودن براش ولی تولد من ی پیام خشک خالی نه زنگی زد نه کادویی هیچی 

من اگه کردم برای دل خودم کردم بعدشم شناختمش در نتیجه دعفه بعد اینجور پیش نمیرم 

اونوقت اگه مادرت هم از قبل به شوهرت بی احترامی میکرد بازم شوهرت تولده مامانت میومد بنظرت؟؟؟؟؟؟؟

معلومه که نه اما اسی خودش اجازه داده که اونا هر جوری میخان باهاش برخورد کنن اگه یه بار که حرف مفت میزدن قطع رابطه میکرد اونوقت به دستو پاش میوفتادن و حرمتشو نگه میداشتن

خودتو خار نکن ببشتر ازین.بهت توهین شدههیچ مجبورینی نیست ک بری!بعدم شوهرتم نیاد خونه مادرت!

اخه اگ نرم اونم نمیاد مامانم غصه میخوره البته از بس مامانم دیوونس اینقد دومادشو دوس دار۷ 

از من میشنوی نرو اینو منی بهت میگم ک هفده ساله ازدواج کردم و کلی حرف شنیدم ازشون و هر بار با دل صاف میرفتم سری بعد بدتر میکردن العان یکساله نمیرم و کلا رابطه ندارم باهاشون ب ارامش رسیدم ،اگه بری راه رو برای توهین های بزرگتر باز کردی باید بفهمن چه غلطی کردن