خاهر شوهرم گف شب بیا اینجا شام بعدم ی تولد برا مامانش بگیریم از طرفی پدرشوهرم چند شب پیش تو بحث بین من و شوهرم دخالت کرد و بهم گف بی شرف بی ابرو حالا نمیدونم امشب چیکار کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بنظر منم نرو ولی هرجور خودت میدونی تولد مادر شوهرم بود پیام دادم شبم رفتم تبریک گفتم کادو دادم تولد گرفته بودن براش ولی تولد من ی پیام خشک خالی نه زنگی زد نه کادویی هیچی
من اگه کردم برای دل خودم کردم بعدشم شناختمش در نتیجه دعفه بعد اینجور پیش نمیرم
اونوقت اگه مادرت هم از قبل به شوهرت بی احترامی میکرد بازم شوهرت تولده مامانت میومد بنظرت؟؟؟؟؟؟؟
معلومه که نه اما اسی خودش اجازه داده که اونا هر جوری میخان باهاش برخورد کنن اگه یه بار که حرف مفت میزدن قطع رابطه میکرد اونوقت به دستو پاش میوفتادن و حرمتشو نگه میداشتن
از من میشنوی نرو اینو منی بهت میگم ک هفده ساله ازدواج کردم و کلی حرف شنیدم ازشون و هر بار با دل صاف میرفتم سری بعد بدتر میکردن العان یکساله نمیرم و کلا رابطه ندارم باهاشون ب ارامش رسیدم ،اگه بری راه رو برای توهین های بزرگتر باز کردی باید بفهمن چه غلطی کردن