2777
2789
عنوان

چن شب پیش پدرشوهرم کلی حرف بارم کرد حالا تولده مادرشوهدمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 55 پست
بعدش بهم گف عروس پرو بابام گف نمیخاد بری ولی چون تولده مجبورم برم ولی نمیدونم چطور رفتار کنم

چرا مجبوری؟ مگه واسه خودت ارزش قائل نیسی دختر؟

به درک که تولدشه وقتی شخصیتتو خورد کردن  بازم میخای بری. برو تا بازم به خودشون اجازه بدن دفعه بعد بدترشو بت بگن 

بابات راست گفته نرو

محلش نزار ولی برو

مثلا من قبلا هر بار میدیدمش میرفتم دست میدادمو بوس میکردم امشب اینکارو نمیکنم خاهر شوهرامم میدونم اینطوری کنم اوناهم محلم نمیزارن امشب پس باید تنها خودمو شب مشغکل کنم چون شوهرم همیش و هر شرایطی میره پیش خانوادش میشینه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا من قبلا هر بار میدیدمش میرفتم دست میدادمو بوس میکردم امشب اینکارو نمیکنم خاهر شوهرامم میدونم ای ...

ب چند نفر بسپار بهت زنگ بزنن شب، مشغول تلفن حرف زدن شو 

تماساتم طول بده ک ی جوری بگذره امشب و تنها نمونی

خدایا تو مرا باش .. 🌱 الخیر فی ما وقع .. 🌱
نمیتونمم نرم چون دیشب تولد مامان خودم بود شوهرم اومد خونه دختر خالم چون اونجا مامانمو سوپرایز کردم

شوهرت اومد اما با اختلاف اینکه پدر مادر تو به اون توهین نکردند پس این با اون مقایسه نکن 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.
نمیتونمم نرم چون دیشب تولد مامان خودم بود شوهرم اومد خونه دختر خالم چون اونجا مامانمو سوپرایز کردم

اونوقت اگه مادرت هم از قبل به شوهرت بی احترامی میکرد بازم شوهرت تولده مامانت میومد بنظرت؟؟؟؟؟؟؟ 

به دلیل نداشتن بیو شما را به پیام بازرگانی دعوت مینمایم😂🍳
عه مادرشوهرتم بت کلی چیز گفته و میخای بری؟؟!!واقعا چجوری میتونی بری ؟؟خودتو خورد میکنی با رفتنت

ارع مادرشوهرم میگف اومدیم خواستگاری گفتیم اخلاق مثلا پسرمون تنده ولی خانواده تو چیزی نگفتن منم گفتم تحقیق میکردید