2777
2789

بگید کجا بوده که تونستید قید دل و احساستون رو بزنید و با عقل تصمیم بگیرید یا کجا اینکارو نکردین و پشیمون شدین

دیشب پا رو دلم کذاشتم 

با کسی ک عاشقشم کات کرده بودیم ،بعد دوسال برگشته و گفت هنوز دوستم داره و میخواد دوباره کنارم باشه ،با اینکه با ذره ذره وجودم عاشقشم اما قبول نکردم و گفتم از اولم اشتباه بود و دیکه نمیتونم درد جدایی رو یبار دیگه تحمل کنم و بهش گفتم برو و سمتم نیا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چه چیزی تونست علی رغم اینکه اون آدمو دوست داشتی مانعت بشه

ملاک هایی که داشتم برام مهم تر بود و اینکه من حاضر نیستم از خودم بگذرم،خودم رو اولویت قرار دادم

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
من اولین باره که اینکارو میکنم دردش بیشتر از حد تصورم بود متاسفانه

نهایتا ده روز بتونم تحمل کنم ولی این ضعف بزرگیه که آدم دنبال خواسته ی دلش بره نه عقلش

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!
خوشحالم ک ب این قدرت رسیدم با اینکه کل این دوسال زجه میزدم پیش خدا ک برش گردون ،میدونم آخر راهمون جد ...

پس چرا من با اینکه پا روی دلم گذاشتم همچین حسی ندارم چرا همه وجودم درد میکنه به نظرت خوب میشم 

بعدش لطمه احساسی هم دیدی؟ چقدر طول کشید تا خوب شدی

از نظر احساسی دلتنگ بودم ولی ۳ ،۴ ماه بعد کاملا خوب شدم

اتفاقا همین دیشب بود داشتم با خودم می گفتم وای فلانی رو یادته ردش کردی چقدر کار خوبی کردی دختر

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
از نظر احساسی دلتنگ بودم ولی ۳ ،۴ ماه بعد کاملا خوب شدماتفاقا همین دیشب بود داشتم با خودم می گفتم وا ...

به نظرت منم خوب میشم؟ حس میکنم همه وجودم درد میکنه