کتابی که نگاهتون رو به دنیا تغییر میده و خیلی زیبا میکنه...
میتونم بگم بهترین کتابی که تا الان خوندم
نام کتاب: چرا ماهی ها وجود ندارند؟
نویسنده: لولو میلر
ترجمه: محمدرضا شفایی
کسی که دیگران را مقصر میداند تازه اول راه است، کسی که خود را مقصر میداند نیمه راه است و کسی که هیچکس را مقصر نمیداند تمام مسیر را رفته است🌹🌹🌹❤️ به خاطر بچه هات برای خودت زندگی کن❤️
حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپحریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبهای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻♀️💙✨💨
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
زندگینامه یک دانشمنده میشه گفت علمی، فلسفی، روانشناسی
کسی که دیگران را مقصر میداند تازه اول راه است، کسی که خود را مقصر میداند نیمه راه است و کسی که هیچکس را مقصر نمیداند تمام مسیر را رفته است🌹🌹🌹❤️ به خاطر بچه هات برای خودت زندگی کن❤️
سلام یک جا در مورد پسرتون گفتید میخوام بدونم الان خوبه مشکشون برطرف شد با اون داروها و کارایی که ان ...
سلام خیلی بهتره اما هنوز کامل نه
از لحاظ گفتار همه چیز میگه سوال میکنه(چرا رو کمتر استفاده میکنه) فقط وضوح یکم پایینه(چنتا حرف رو نمیتونه درست تلفظ کنه) و گزارشدهی یکم ضعیفه( گیر میکنه وسط گزارشدهی) ارتباطش هم خیلی بهتر شده از بچه ها اسم میپرسه و میگه بریم بازی اما طولانی مدت و با کیفیت نیست ارتباطاتش ولی همه میگن چقدر مودبه چون تعارفات رو به جا استفاده میکنه در کل اگر خدا بخواد و مشکلی پیش نیاد ممکنه به همسناش برسه ولی بازهم نمیشه قطعی گفت
بچه منم مثل بچه شماست درکش خوبه ولی گفتارش و ارتباطش مشکل داره میخواستم بدونم آمپولایی که تزریق کردی ...
چند سالشه؟ گفتارش در چه حده؟ به نظرم خیلی خوب شده
پسر من یکسال آمپول زد دوباره نوار مغز گرفتم چند وقت پیش و به یک دکتر دیگه نشون دادم گفت نوار مغزش به نسبت پارسال عالی شده با پارسال زمین تا آسمون فرق کرده