2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی هم وابسته هست همش دوست داره کنارش باشم وقتی داره بازی میکنه اگه از کنارش بلند شم گریه میکنه این ...

وای بله چرا غیر طبیعی باشه دختره من الان ۱۹ماهشه هنو همینجوره اگر خواهر بزرگترش سرگرمش نکنه من کل کارام میمونه

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

اخه تو اینستا یه بچه پنج ماهه دیدم اینکارو رو میکرد

وای اگر ب اینستا بود من دق میکردم دختره ۷سالم دست ب سیاه و سفید نمیزنه بعد تو اینستا نشون میده بچه ۳ساله کلی کار میکنه

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

اخرای سه ماه

من پسرم پس فردا چهارماهش تمام میشه ولی هنوز روشکم نمیشه اون بچه هام یادم نیست چند ماهگی روشکم افتادن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
بچت دقیق چند ماهشه چرا بچه من چیزی نمیگه پس یه هفته دیگه میشه ۷ ماه کامل چهاردست پا میره قشنگ میشینه ...

بچه من دی ماه بدنیا اومده ، چهاردستو پا نمیره سینه خیز میره و میشینه ، ژست چهاردستو پارو میگیره ولی نمیره ، بچه شما از کی چهار دستو پا میره ؟ کی بدنیا اومده ؟ بچه من ماما بابا میگه ولی هر وقت خودش بخواد من میگم تکرار نمیکنه

بچت دقیق چند ماهشه چرا بچه من چیزی نمیگه پس یه هفته دیگه میشه ۷ ماه کامل چهاردست پا میره قشنگ میشینه ...

بچه رو با بچه دیگه مقایسه نکنین بچه رو با خودش مقایسه کن باهاش هرچی بیشتر تکرار تمرین کنی اونم بیشتر بهت پس میده

من پسرم پس فردا چهارماهش تمام میشه ولی هنوز روشکم نمیشه اون بچه هام یادم نیست چند ماهگی روشکم افتادن

حالا وقت داره منظورتون همون دمر شدنه ؟ دکتر گفت تا پنج ماه فرصت داره

بچه رو با بچه دیگه مقایسه نکنین بچه رو با خودش مقایسه کن باهاش هرچی بیشتر تکرار تمرین کنی اونم بیشتر ...

یه پیجی هست تو اینستا delaroz omidi 

اون همه کار میکنه از بچه من یه کم بزرگتره

بچه من دی ماه بدنیا اومده ، چهاردستو پا نمیره سینه خیز میره و میشینه ، ژست چهاردستو پارو میگیره ولی ...

۱۰ دی بدنیا اومد 

یه هفتس چهاردستو پا میره کل خونه رو میگرده قشنگ 

ولی مثلا میگم بگو  بااا نمیگه فقط میگه غععع گا  البته اونو از چهار ماهگی میگه