2777
2789

چندروز پیش موهامو دکوکرم گذاشتم 

رنگش حدودا پایه ۷ رسید 

بعدش رنگ خاکستری و دودی و زیتونی (البته خاکستری رنگ اصلی و حجم زیاد بود) گذاشتم 

موهام بشدت زرد عقدی شده 

واقعا ضایع س

حالا بهم گفتن روش دودی ۷ بزارم کامل زردی و میگیره ولی چند نفر گفتند که رو این پایه سبز میشه؟

کسی می دونه باید چه رنگ بزارم که به رنگ زیتونی برسم؟

رنگ زیتونی و دوست دارم اما نه اینکه سبز بشه 

اینطور رنگی مدنظرمه

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترکیب دودی و بنفش خوب میشه

.حسم گاهی خوبه میخوای سوالتو با حس ششم جواب بدم درخواست بده یک سوال بپرس  فقط یک سواللتو تتاپیکا جواب نمیدم چون چندین نفر ریپ میزنن قاطی میکنم

رنگ ارکیده بنفش بگیر با خاکستریبزن خوشرنگ میشه

خاکستری گذاشتم رو دکلره که اینقدر زرد شده 

شما میدونید اگه زیتونی یا دودی بزارم چطور میشه ؟ سبز نمیشه ؟

سلام عزیزم از پایه موهات عکس بده و از رنک الان موهات بگم چکار کنی

سلام عزیزم

از پایه عکس ندارم ولی حدودا ۷ بود

اینم عکس بعد رنگم

خاکستری گذاشتم رو دکلره که اینقدر زرد شده شما میدونید اگه زیتونی یا دودی بزارم چطور میشه ؟ سبز نمیشه ...

ببین عزیز خاکستری زردی رو میگیره از گروه A

هستش

رنگ ارکیده ی بنفشم همین کاررو میکنه ولی اولش به بنفشی میزنه

زیتونی نزن

چطوری زیتونی و خاکستری و دودی گذاشتی زرد شده!!؟ ای کاش کمی واریاسیون بنفش توش میزدی البته خیلی کم. یا بعضی مرواریدی ها که تم بنفش داره بهش اضافه میکردی زردیشو بگیره.

بله درست گفتن بعضی از دودی ها تم سبز داره، بعضیاشون تم خاکستری

بنظرم درباره مارکی که میخوای بذاری با کسی که میشناسه مشورت کن. چه دودی، چه مرواریدی یا هر رنگ دیگه ای بستگی به مارکشون داره

امیدوارم رنگت خوب بشه و به دلت بشینه گلم

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹