2777
2789
عنوان

تیزهوشانی کیا بودن

276 بازدید | 9 پست

خانما  از مدرسه ی عادیی هیشکی پزشکی قبول نمیشه ؟ من مخم ترکیده از دست یه بچه نوجوون که خرج تحصیلش میدم وپارسال مدرسه تیزهوشان قبول نشده ولی درسش خوبه بشدت ناامیده هی غر می زنه و سرپرست درست حسابی نداره و منم تهرانم اون یه شهر دیگه هرچی میگم مشاوره برو گوش نمیکنه یکسره میگه غیرانتفاعیها و سمپادیا تو کنکور قبول میشن  .. کمی نصیحت کنید جای من بودین چی میگفتین بعش و اینم بگم خیلی ناامیده هی میگه پول بده مهاجرت کنم هر دفهه یه چیزی میگه 

سوال درباره کوهنوردی و صعود ب قله دماوند داشتید خوشحال میشم راهنمایتون کنم

من خودم تیزهوشان قبول نشدم و رفتم نمونه، نتیجمم خوب شد، معلمامون با مدرسه های عادی مشترک بود، تنها چیزی که توی این مدارس باعث میشه نتایج درخشانی داشته باشن جو دانش اموزاس، خودم کلاس نهم فک میکردم مدرسه های خاص خیلی چیزای خاصین... ولی اونجا فقط دانش اموزا همه درسخونن و دنبال حاشیه نیستن ، جو رقابتی قوی ای داره، این جو رقابتی رو خود دانش اموز میتونه واسه خودش ایجاد کنه تو گروه های درسی سالم و آزمون ها...

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

بهونه میاره ، خیلیا از دولتی قبول میشن ، سمپاد و غیرانتفاعی فقط جو دانش آموزیش پر تلاشن مگرنه برای معلم و اینا که همه حتی اون سمپادی ها هم کلاس بیرون میرن ، احتمالا هدفشو گم کرده و میخواد با این بهونه ها خودشو توجیح کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصن ربطی نداره،مهم نمره‌هاشه و نتیجه کنکور، کلاس تست ببرش و اگه ریاضی یا درسهای دیگش ضعیفه کلاس خصوصی بره

نظر من صرفا برای استاتره با نظرم مخالفی، مهم نیست .به شما ربطی نداره که بخوای ریپلای بزنی بی شخصیتی اگه مخالف باشی و بخوای ریپلای کنی و دنبال بحث باشی

بهونه میاره ، خیلیا از دولتی قبول میشن ، سمپاد و غیرانتفاعی فقط جو دانش آموزیش پر تلاشن مگرنه برای م ...

خود من دولتی رفتم ولی نتیجه ام از فامیل مون که بهترین مدرسه فرزانگان شهرمون میرفت خیلی بهتر شد 

من هم تیزهوشان قبول شدم هم نمونه دولتی

تیزهوشان رو رفتم هم سه سال راهنمایی و هم دوسال از دبیرستان

و متاسفانه افسردگی شدید گرفتم کارم به روانپزشک و قرص اعصاب رسید و رفتم مدریه ی عادی

و کنکورمم افتضاح دادم و دانشگاه آزاد رفتم الانم خانه دارم

اما حقیقتا میتونم بگم پانزده تا از همکلاسیام پزشکی قبول شدن

من هم تیزهوشان قبول شدم هم نمونه دولتیتیزهوشان رو رفتم هم سه سال راهنمایی و هم دوسال از دبیرستانو مت ...

مشکل من این بود که خیلی سرخورده شدم

من با یک پدر و مادر دیپلمه و سژح مالی متوسط رو به پایین رفتم اون مدرسه

اونجا اکثرا پدر و مادر ها تحصیل کرده و سطح مالی خوب بودن

کلاسای جورواجور میرفتن

من حتی کلاس زبانم نرفته بودم

و روز اول رفتم راهنمایی معلم از خدا بیخبر شروع کرد با من کاملا انگلیسی صحبت کردن و فشار زیادی اون مدت روم بود اگر بلد نبودم میگفت از کلاس برو بیرون

و منی که همیشه ممتاز بودم بخاطر این قضایا به شدددت افسرده شدم و تمام. آینده ی تحصیلیم نابود شد با وجود اینکه هم راهنمایی هم دبیرستان آزمون استعدادهای درخشان قبول شدم