2777
2789

منم همیشه نگرانم و اینجوری خودمو دلداری میدم که هر چی واسه همه بشه واسه منم همون میشه ولی واقعا من مسئولین رو مقصر میدونم درسته درمصرف خانگی باید صرفه جویی کرد،اما تو صنایع وکشاورزی هدرروی آب وحشتناکه

❤️لایکم نکن مهربون❤️  
خخخ اره دوستان عزیز جوش اب نزنید اقایون تو فکر وارد کردن اب هستن  از این به بعد قرار شده نفت ...

خدا کنه 

ولی بازم سختهههه

ببینید خیلی از چشمه های ناب و عالیمون رو حتی خارجیا خریدن گی رو نمیدونم ولی اونا میخوان حتما آب خودمون رو ب خودمون بفروشن

اگه ممکنه تو کانالم عضو بشید حتما خوشتون میاد    t.me/vitrailmonaliza

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخ اره دوستان عزیز جوش اب نزنید اقایون تو فکر وارد کردن اب هستن  از این به بعد قرار شده نفت ...

😐😐😐😐😐

خود شما فقط یک روز اب قطع بشه میتونی زندگی کنی؟توالت بری؟بو نمیگیری؟مریض نمیشی؟

خیالت راحت اب وارد نمیکنن پول نفتو میبرن سر سفرشون جاش فاضلاب شهریو یکم ولیتکس میزنن بهمون میدن

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
استان بوشهرم عزیزم؛کلاازوقتی یادم میادآب خوردن رویاخریدیم یاآخرشبابایدصبرمیکردیم تابتونیم ذخیره کنیم ...

وای خدا اینایی که ابو هدرمیدن حق یکی مثل شماروضایع میکنن

یاعلی
تو یک نفر صرفه جویی کن به شوهرتم بگو به بچت بگو مدام به مادرت و پدرت بگو باور کن هر قدم کوچیک یک موج ...

وای انقد گفتم ک زبونم مو درآورده 

وای خدا اینایی که ابو هدرمیدن حق یکی مثل شماروضایع میکنن

حالاجالبه خیلیااینجاهم هستن که اصلامعنی صرفه جویی ومصرف درست رونمیدونن؛حتی اگه کشورمون مشکلی هم نداشته باشه اصلاچه معنی میده آدم بیخودی اسراف کنه😠

وای خدا‌ اونایی ک باید بفکر باشن نیستن دقیقا حرفت درسته واسه اونا کاری نداره اینجا نشد پا میشن میر ...

منم همیشه به این فک میکنم که پولدارا میرن خارج وراحت مامیمونیم وبی آبی و فلاکت

یاعلی

خدا یه عقل درست حسابی به هممون ب خصوصو این دوست عزیز و امثالشون بده که در و دیواری ک بیرون از خونست رو نشورن حداقللللل

شوهر من جوری بار اومده بود که میرفت حمام اب جوشو باز میکرد حمام بخار کنه سونا بشه نفسش باز بشه😐😐😐انقدر گفتم که ترک کرده میره حمام 5 دقیقه بشه میرم در میزنم 😅😅پشت هم

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
😐😐😐😐😐 خود شما فقط یک روز اب قطع بشه میتونی زندگی کنی؟توالت بری؟بو نمیگیری؟مریض نمیشی؟ خیالت ر ...

در اینکه اب مایه حیاتست و بسی ضروریه شکی نیس ولی هرچیزی تموم شدنیه اینم روش

نمیشه که یقه ملتو بگیری که ابو درست مصرف کن مشکل بی فرهنگیه

فاضلابو که همین الان به عنوان اب معدنی میندازن به ملت :))