2777
2789
بخدامنم دوستام مسخرم میکنن میگن فوقش توام دولیوان کمترمصرف کردی بقیه چی دلم نمیادحتی یک لیوان ابم ...

چرااینطورفکرمیکنی.....من برایه لیوان آبم که صرفه جویی میکنم میگم خدامیبینه .....کاری به بقیه نداشته باش توکارخودتوبکن. .....من که مصرف آبم انقدرکمه که حدنداره. ......

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
چرااینطورفکرمیکنی.....من برایه لیوان آبم که صرفه جویی میکنم میگم خدامیبینه .....کاری به بقیه نداشته ...

منم سعیم رو درست مصرف کردنه اماخب بقیه به حرفام خندشون میگیره

یاعلی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بسیار دوستدار محیط زیستم.تو خونه من هیچ کاغذی دور انداخته نمیشه.یه کارتون گذاشتم پاییین کمدم هر چی کاغذ مثل تبلیغات که میاد تو خونه یا دفتر مشق دخترم یا روزنامه و... رو جمع میکنم بعد همه رو میبرم بازیافت.خواهرم مسخرم میکنه ولی منم طرز فکر اونو مسخره میکنم.

در مورد اب هم منم نگران کم ابی هستم.ولی باید بگم تو کشور ما بخش عمده ی هر رفت اب تو بخش کشاورزیه.چون روشهای ابیاری اغلب قدیمیه

در دوره ای که ازآن 

اون طفلکا هم منبع درامد دیگه ایی ندارن.این دولته باید برنامه ریزی کنه بگه چی بکارین چی نکارین.مثلا همین هندونه که کیلو 500 تومن ما میخریم بسیار پر مصرفه اخرشم تو زمین میگنده ..جهاد کشاورزی باید کشاورزی رو مدیریت کنه ولی افسوس کشاورزا ول شدن به حال خودشون

در دوره ای که ازآن 
دقیقا. .....بی فرهنگی ودرک پایین افرادجامعمون داره بیدادمیکنه وتروخشکوباهم میسوزونه

دوستان روزی یکم اب هویج بخورید چشماتون تقویت شن در ضمن اینطوری در مصرف اب هم صرفه جویی کردید:|

دوستان روزی یکم اب هویج بخورید چشماتون تقویت شن در ضمن اینطوری در مصرف اب هم صرفه جویی کردید:|

آب هویج بستنی😜

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤