2777
2789

بدون اینکه نظرشون و بپرسی نظر میدن ...دیدین جواب سلام بعضیا رو هنوز نداده شروع میکنن به کبودی زیر چشم رنگ لباس مدل مو و هر چی که دلشون بخواد نظر میدن ؟ کافیه بگی آخ پام کلی راه حل و درمان بهت میدن ...

خواهر من برادر من لزومی نداره برای همه چیز نظر بدین میدونم همه کارشناسیم اما تا نظرمونو نخواستم خود دار باشیم 

بیشتر تو واقعیت منظورمه نه مجازی

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکی تاپیک‌میزنه نظر میخواد دیگه

اخرش واقعیتو میگی‌یا نی نی سایتو

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

چقدر اینجا رو جدی میگیرید 

سااال هاست تو این سایتم 

فقط وقتی نیاز به خواندن دارم تو تایم استراحتم میام گاهی و میرم 

اینجا الان از ۱۳ ساله داخلش هست تا .... 

از مرد زن نما تا ....

بخند و رد شو ک بهترین کار ممکن هست 

درباره ادم های واقعی هم یه به شما چه ربطی داره بگو و خلاص 

خدایا یکی بگه چجوری تاپیک پا ک کنم هبچکس جواب نمیدهههههههههههههههههههههه

باید تاپیک حذف نی نی یار لینک تاپیکتو بزاری پاک کنه 

سرچ کن حذف تاپیک 

کسی که نظر دیگران رو نمیخاد یا تاپیک نمیزنه 

یا اگه بزنه قفل میکنه

این دیگه چجور منطقیه که شما دارید 

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

هرکی تاپیک‌میزنه نظر میخواد دیگهاخرش واقعیتو میگی‌یا نی نی سایتو

اینجا که تاپیک میزنن نظر میخوان منظورم واقعیت بود 

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
خدایا یکی بگه چجوری تاپیک پا ک کنم هبچکس جواب نمیدهههههههههههههههههههههه

بفرست پیوی نی نی یار 1 همین الان 

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

خود تاپیک به معنا موضوع هست من الان بگم پام درد میکنه خب راه حل میدن چون من خودم این موضوع رو بیان کردم اگه هم جواب ندن میگم وای تاپیکم خار داره؟

انقدر عجیب نباشید لطفا تاپیک میزنی که راه حل بگیری