سلام حدود ۷۰ میلیون پول دارم. میخوام گردنبند بخرم. به نظرتون با ۷۰ تومن یه گردنبند بخرم نقدی . یا ۷۰ تومن و بدم پول پیش یه گردنبند نو بخرم در حد ۱۲۰/۱۳۰ تومن ولی قسطی ۴ ماهه با ماهی ۳ درصد سود ؟ شما بودین کدوم انجام میدادین
یکم در مورد خودم توضیح بدم
«به نام خدا هستم،
از بچگی بزرگ شدم،
تو بیمارستان به دنیا اومدم،
صادره از شهرمون،
همونجا بزرگ شدم،
چند سال سن دارم،
بابام مَرد بود،
تو دوران کودکیم بچه بودم،
با رفیقام دوست شده بودم،
به دوست داشتن علاقه دارم،
قصد ازدواج نه دارم،
بعضی شبها که می خوابم
خواب می بینم،
تو خونمون زندگی می کنیم،
تا حالا نمردم و...»
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مورد دوم.اما نو نمیخریدم از طلا فروش دست دو میخریدم نو همش ضرره.بگو دست دو میخوام یا دست دو بهت میده یا نو بدون اجرت بهت میده که هر دو حالت بهتر از نو هست
اون مغازه ای که طلا قسطی میده دست دوم نمیفروشه فقط نو
دست دو بخر بیشتر به نفعته نقدی بگیر قسطی فقط دردسر
خیلی دوستت دارم همسر عزیزم تو بهترین هدیه ی خدایی برای من زندگیم وقتی قشنگ تر شد که دخترم به جمع دو نفرمون اضافه شد...همه بهم میگن خیلی صبوری واسه همین اسم کاربری مو گذاشتم صبور...دوستتون دارم عزیزای دل
طلا دست دو بخر یه چیز مرتب و شیک یا سعی کن با اجرت کم گیر بیاری اگه میخوای نو بخری مامانم یه گردنبند میخواست بخره صد و بیست تومن ولی چهل ملیون دقیقا اجرتش بود یعنی میخواست بفروشه هشتاد بیشتر نمیخریدن ازش دیگه منصرف شد