2777
2789

ولی حالا کی حوصله خوندن دارههه خدایاااااا😔😂😂به اینجاش فکر نکرده بودم 

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط میخاسی اجازه رو بگیری 😂😂😂😂😂

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

چه جابی زندگی میکنیمااا

واسه چیزی که حق طبیعیمون بوده و حالا سَروَر سروران اجازه داده باید خوشحال باشیم!!!

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

چقدر خوب حتما حتما بیوفت دنبالش و بخون الان سختی میکشی ولی لااقل تو آینده حسرت نمیخوری

منم متاهلم و دانشجوام سختم هست خیلی ولی وقتی به تهش فکرمیکنم بیشتر مشتاق میشم بخونم 

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡
که کنکور بدین؟

نه عزیزم من کلاس دهم بودم که ازدواج کردم نیمه اول دهم رو رفتم بعدش دیگه به خونه و زندگی و هیچی نمی رسیدم

وقت نمیشد واقعا 

دیگه اجازه نداد بخونم 

الان ۱۹ سالم هست 

انقد رو مخش کار کردم گفت بخون دست از سرم بردار  😂

می‌خوام دیپلم بگیرم بعدش کنکور بدم 

خیلی سخته ولی خب دیگه باید انجامش بدم 

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'
شوهرت اجازه داد درس بخونی؟؟؟قرن چندم هستیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

زندگی مشترکه عزیزم درسته لفظ اجازه اصلا درست نیست اما تو زندگی مشترک باید نظریه همسرمونو بپرسیم و ب حرفای هم احترام بزاریم ایشونم راضی بودن شوهرشون براش مهم بوده همین گلم

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
زندگی مشترکه عزیزم درسته لفظ اجازه اصلا درست نیست اما تو زندگی مشترک باید نظریه همسرمونو بپرسیم و ب ...

حرفای گول زننده

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

من نمی‌فهمم اونایی که الان فاز برداشتن که حق طبیعی و فلان ینی چی که تو ذوق می‌زنید؟ 

اون زمان ازدواج کردن درسته کارشون درست نبوده ولی شده... چه بسا به میل و تصمیم خود استارتر هم بوده 

اگه نمی‌تونید آرزوی موفقیت کنید نمک رو زخم هم نباشید 

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱