2777
2789

کم کم میشم ۲۱ ساله

چندترم دانشگاه رفتم ولی چون رشته ام برام  سخت بود ادامه ندادم،حتی انصراف هم ندادم کلا یهو دانشگاه نرفتم،(راستیش علاقه ای به درس خوندن ندارم)فقط دوست ندارم تو این دور زمونه بهم بگن که بی سواده و درس نخوندس و فلان، دانشگاه رو بخاطر  اعتمادبه‌نفس و اینکه  یکم تو اجتماع باشم رفتم(اگه دانشگاه هم میرفتم مطمئنم تو همون رشته ام اخرشم به دنبال کار نمیرفتم،که بخوام ادامه بدم)

الان هم ۱۰تومن بدهی دانشگاه و خوابگاه دارم

بنظرتون دانشگاه رو ادامه بدم

یا برم یه کار هنری یاد بگیرم؟؟ مثلا تو یه ارایشگاه مشغول باشم،،، دلم میخواد برم کاشت ناخن یاد بگیرم و ادامه بدم

بنظرتون  چیکار کنم

این که درس نخونم بده؟؟

اونایی ک درس خوندن به چیزی رسیدین تو دوره الان؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله هم با درس خوندن هم با درس نخوندن میشه ب جایی رسید وقت برا درس نخوندن زیاد هس برو دانشگا حداقل لیسانستو بگیر ک اجازه داشته باشی تو ازمونای مختلفی ک میاد شرکت کنی درکنارش هنری ک دوس داریو ادامه بده

بله هم با درس خوندن هم با درس نخوندن میشه ب جایی رسید وقت برا درس نخوندن زیاد هس برو دانشگا حداقل لی ...

اخه نمیدونمم چه رشته ای برم

میگم وقتی علاقه ندارم و برم درس بخونم پول بیرون ریختنه 

فک نکن کار خیلی راحت تر از درسه! میگی درس خوندن دوس ندارم رفتیم دیدم رشته برام سخته مطمئن باش تو هر ...

اخه بخوام درسمو هم ادامه بدم وقتی بعدشم نخوام کار کنم چه فایده و علاقه ک ندارم پول بیرون ریختنه