2777
2789

یه ملیارد مثلا بگیریم😂 هم خودمون از فقر و فلاکت رها میشیم هم بچمون اینده خوبی داره🥲

میگه دلت میاد  بچه خودتو بدی غریبه میگم😁 میگم بابا 

من دلم برا ندارش میسوزه برا ایندش میسوزه  وقتی فک میکنم بچم تو فقر  بزرگ بشه عقده ای میشه  فردا روزی خواست زن بگیره پول نداشت یه النگو برا زنش بخره مثل خودم که ن یه بابای پولداری داشتم ن مثل تو که الان اوضاعمون اینه و چقد رویا و ارزو داریم که بخاطر بی پولی بهش نمیرسیم اینجور زندگی به چه درد میخوره میخوام نباشه، اینکارو کنیم هم به نفع اونه هم من

نظر شما چیه؟

رحم اجاره ای میتونی بشی 

کلیم ثواب داره

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله که شوخی میکنی، چون به غیر از انسان ها، حیوانات هم یه وابستگی و حس عاطفی به بچه‌هاشون دارند و بچه‌هاشون و از خودشون جدا نمیکنن

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

حالا اگه اون خانواده پولدار خودشون بعد صاحب فرزند شدن و بابچه شما بدرفتاری کردن چی؟

کربلا به ماآموخت اصلح راانتخاب کنیم حتی اگر72نفر باشیم 💔         باآل علی هرکه دراُفتاد وراُفتاد..لبیک یاخامنه ای ،لبیک یاحسین است💖جانم فدای رهبر   💞      💞   گر پدر نیست تفنگ پدری هست هنوز،سردارعزیز راهت ادامه دارد  .....  پاینده جمهوری اسلامی ایران  ...    الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم                                    کوروش بازوی نظامی یهود بوده همه تاریخ نویسانی که از کوروش تعریف و تمجید می کنند یهود ی بوده اند. فرزند کوروش به اسم خشایار مست ملنگ باعث کشتار عظیم ایرانیان شد که به عید پوریم یهودیان معروف است. تنها حکومتی که سکه ای از آن پیدا نمی شود هخامنشی است در حالی که ماقبل هخامنشی سلسله هایی دارای سکه مضروب هستند. هخامنشیان یک نیروی نظامی بودند و هیچ ارتباطی با اقوام ایرانی نداشته اند..  ..رئیسی عزیز خستگی نمیشناخت....ما رجایی را شنیدیم و رئیسی را دیدیم                              

جز اینکه حرفات در مورد اینکه راحت میتونی بدی به کس دیگه و ناراحتش نمیشی، اشتباه و از سر نداشتن مجربه است، اینم بگم پولدار جماعت برا یه بچه یک میلیارد نمیده. رحم اجاره ای از تخمک و اسپرم خودشون ته تهش پونصد میلیون آب میخوره. چرا باید یک میلیارد بده به یکی دیگه؟

جدا از این با یک میلیارد پولدار نمیشی. دراوردن این مقدار پول سخته، اما با تورم امروز به درد خاصی هم نمیخوره.

خلاصه اگر پول نداری کلا بچه نیار چون قسمت آینده و حسرت و عقده رو درست گفتی 

ما که بچمون پیش خودمونه شب تا صبح از استرسش خوابم نمیبره اون وقت چه برسه ندونی بچت کجای دنیاس الان چکار می‌کنه 

این استرس تو رو می‌کشه 

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن
😂😂 میگم که بیاریم بفروشیم هم ما پولدار بشیم هم بچهه یه خانواده خوب گیرش بیاد🤣🤣

از خودتون مایه بزارین نه یه بیچاره رو بیارین با زندگیش بازی کنین

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

وقتی بیاری خودت میفهمی که به هیچ عنوان از دلت نمیاد به کسی بدی

مگه میشه آدم بتونه از جیگر گوشه اش دل بکنه محاله 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت