2777
2789
عنوان

نمیدونم درد زایمانمه یا نه 😐

294 بازدید | 23 پست

سر بچه اولم کیسه آبم ترکید با آمپول فشار دردهام شروع شد .

نمیدونم دردهای زایمان چه جوریه .

از دیشب سمت چپ زیر دلم شدید گرفته بود .دو سه بار به فاصله ی یه ربع یا کمتر .گریه میکردم از درد .

رفتم دوش گرفتم .بعدش بهتر نشدم .یکی دو ساعته درد کمر و درد پریودی دارم .میگیره ول میکنه .استراحتم کردم بهتر نشدم .

تکرر ادرارم دارم .با عرض معذرت احساس فشار تو لگنم دارم .مثل احساس دفع .

ولی دردهای کمر و دلم در حد همون پریودیه .شدید نیست.

ممکنه درد زایمان باشه ؟

ده روز پیش معاینه م کردن گفتم یه سانت بازه 

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

ممکنه کاذب باشن چن هفته اید؟

۳۸ هفته ام

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب ساعت نگاه کن زمان بگیر_مثلا اول هر نیم ساعته ،بعد کم کم میشن ی ربع ،پنج دقه..._درداش منظمه

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
پاشو برو زایشگاه بیمارستانی که پزشکت هستاینجا چیکار میکنی

تنهاام .گفتم شوهرم بیاد

هزار درصد درد زایمانه . بلند شو

تکون های بچه هم کمتر شده انگار .

دعا کنیذ برام

چند هفته ایساعت نگاه کن اگر دردها سر ثانیه هست درد زایمانمثلا ۱۰ دقیقه درد ندازی بعدش ۲۰ ثانیه درد د ...

فاصله ش ده دقیقه کمتره .ولی تقریبا منظمه انگار .