2777
2789

مشت مشت بزنم تو دهنشون ک انقدر احمق و خرافاتی هستند بااباااا یکم مطالعه کنید فقط یکم اجنه وجود نداره طلسم وجود نداره جادو چشم  دن وجود نداره 

اتفاقات رخ میدن ، طلسم و ف،ال همش روش. دزدیه 

به خدا خسته شدم هی میگن توروخدا بیاید تو تاپیک وااایی جاریم طلسمم کرده خواهر شوهرم چشمم زده نمیدونم مادرشوهرم حسوده دعا نوشته رفتم فالگیر گفته خیلی چشم دنبالته بچه ام اجنه میبینه خودم خواب اجنه دیدم تعبیر خواب بهم بگید خواب دیدم جن داره بهم طلا میده ، بستونه دیگه چ قدر اخه میتونید هرس درار باشید 😤😤😤😤😤😫😫😫😩😩😩

حالا شما هم زیاد حرص نخور 

بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شا الله که این موارد قسمتت نشه و هیچ وقت نبینی که بخوای باور کنی

اتفاقا برام پیش اومده تا دلت بخواد ولی هیچ وقت اعتقاد نداشتم ان شاءالله همه از بدی دور باشیم

عزیزم

اول یکم آرامش خودتونو حفظ کنین

دوم اینکه بعضیا اینقده خودشونو درگیر جادوجنبل و طلسم و.... میکنن، اصلا درست نیست

سوم اینکه بله همه اینها وجکد داره اما نباید محوریت زندگیمون و طرز فکرمون، همش اینها باشه

به خدا پناه ببریم و ذکر زیاد بگیم، این چیزا کم میشن ان شاءالله