2777
2789

یعنی حالم بهم خورد از اون بچه و مامانش

داداشم کوچولو و لاغره ۶ سالشه

این پسره ۱۱ سالشه چاقالوعه رفته بالشت برداشته روی صورتش نشسته بوده داشته خفه اش میگرده 

خدا بهمون رحم کرد بجه ها رسیدن بهش 

وگرنه داغدار بودیم الان 

هر جقدر میخوام نفرین نکنم نمیشه 

کثافت بچه ۱۱ ساله نباید عقلش برسه 

دلم میخواد انقدر بزنمش که له بشه

بیچاره میگن چقدر بغض کرده بوده هر چی مامان مامان میکرده صداش از پشت بالشت شنیده نمیشده

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای قلبم. بچه چی کشیده

اصلا حالم بده ها 

خبرش رو بهم نگفته بودن من نبودم اون موقع 

الان بهم گفتن دارم دیوونه میشم

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟
اصلا حالم بده ها خبرش رو بهم نگفته بودن من نبودم اون موقع الان بهم گفتن دارم دیوونه میشم

یه جا پیداش کن بزنش. الان دختر من ۱۱ سالشه اصلا فکر این کارم نمیکنه بعضی بچه ها وحشی ان. یه صدقه بدید دیگه نذارید تنها بمونه با این وحشیا

بعد اصن چرا کسی بالاسر اینا نبوده کنترل کنه جیکار میکنن؟

اصولا بچه هایی که ناسازگاری دارن از سن کم با آسیب به حیوونا و بچه های دیگه شروع میکنن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
وااای توروخدا بچه رو با این زنجیری تنها نذارید ۱۱ ساله دیگه باید اونقدری عقل و شعور داشته باشه که هم ...

اصلا دختر دارم دیوونه میشم

میخوام پاشم برم بالاسرش بالشت بذارم رو صورتش بگم ببین چقدر درد داره 

ببین چقدر اذیتی 

خودم بزرگش کردم مثل پاره تنمه 

وای اکر نرسیده بودن چی 

اصلا دختر دارم دیوونه میشممیخوام پاشم برم بالاسرش بالشت بذارم رو صورتش بگم ببین چقدر درد داره ببین چ ...

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️فکرشم ته دلمو خالی میکنه

خدارو صد هزار مرتبه شکر اتفاق بدتری نیوفتاد

بعد اصن چرا کسی بالاسر اینا نبوده کنترل کنه جیکار میکنن؟اصولا بچه هایی که ناسازگاری دارن از سن کم با ...

یک ماهه اینجان آدم بودن نمیدونم چه مرگش شده الان اینطوری شده

بخدا میدونستم اصلا نمیداشتیم بیان اینجا

این همه بچه تو فامیل داشتیم این یه مورد نادر در اومده

اتاق بغلی هم بودن داشتن بازی می‌گردن چند دقیقه بچه ها رفتن آب و میوه بخورن این ها رو تنها گداشتن

سلام این بچه شدیدا به تراپی نیاز داره 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))