2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضرر ندار؟ و چقدر قیمتش

من ضرری ازش ندیدم اشتهامو خیلی زیاد کرده تو محرم دوتا غذا میگرفتم تا سیر شم تازه بعدشم تو خونه ناهارو شام میخوردم اشتهام فوق العاده شده من از رل خالم میخرم ی مدل داره 300ک در ماه 3تا4کیلو اضافه میکنه ی مدلم داره400 ک 6تا10کیلو اضافه میکنی 

نکن و ادامه نده این قرص ها کورتن داره و بعد از چند سال میتونه استخوان ها رو سیاه کن یا قند بیاری نکن ...

انقد لاغری بده و اذیتم میکنه ک همه ریسکارو قبول میکنم اما گین اپ اصل کاملا گیاهیخ

شنیدم خوب نیستن وگرنه دلم میخاد مصرف کنم منم وزنم پنجاه خورده ای قد ۱۶۰ برا بالا تنه خوردی یا پایین ...

خوبی ک بنظرم من 165قدمع48/۹٠٠ وزنمه دلم میخاد بشم 56 ببین اصل و فیک داره اصلش ضرر نداره تنها راه تشخیصشم بارکد روی قرصه ک سرچ میکنیش باید برا ترکیه باشع

فقط برا صورت هم داره چون من نمیخوام وزنم زیاد بشه فقط میخوام صورتم پر بشه

اره سه مدل داره یکیش برا صورتع یکیش کل بدن یکیشم سینه و باسن ک من کل بدنو گرفتم یکمی هم رو صورتم تاثیر گزاش

اره سه مدل داره یکیش برا صورتع یکیش کل بدن یکیشم سینه و باسن ک من کل بدنو گرفتم یکمی هم رو صورتم تاث ...

واقعا انقدر ساده اید؟؟؟

یعنی قرص هوشمنده؟؟ میفهمه کجا رو چاق کنه؟؟🤦🏼‍♀️

من ضرری ازش ندیدم اشتهامو خیلی زیاد کرده تو محرم دوتا غذا میگرفتم تا سیر شم تازه بعدشم تو خونه ناهار ...

من واقعا لاغرم حتی با اینکه دوبار زایمان کردم ولی بازم لاغرم شکمم ندارم و اشتهام خیلی کمه  الان شروع کردم باشگاه میرم ولی بازم لاغرم 

اره سه مدل داره یکیش برا صورتع یکیش کل بدن یکیشم سینه و باسن ک من کل بدنو گرفتم یکمی هم رو صورتم تاث ...

از داروخونه ها میشه تهیه کرد؟؟؟

برای سینه باسن  جواب میده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

برای کل بدن گرفتی سینه و باسنت پر شده؟؟؟

برام سینه و باسن خیلی مهمه پر بشه😂😅؟