2777
2789
عنوان

کسایی که والدینشونو از دست دادن

183 بازدید | 30 پست

چجوری گذروندین ایا بعدش میشه ادم برگرده به زندگی یا کلا دیوونه و افسرده میشه؟ ادم چیکارکنه بیاین بگین چی بهترتون کرد اصن چیکارکنیم دعا کنیم 🙇‍♀️از تجربیات بگین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک سال حالم خراب بودولی با حمایت شوهرم و روان شناس اکی شدمالانم دارم زندگیمو میکنمعادی شده برام

خدابیامرزتشون .....اینکه اطرافیان میگن دیگ این غم باهاته و دیگ اون ادم سابق نمیشیو فقط باید تحمل کنی و هیچی نگی به نظر شما که گذروندی چرته؟ 

من پدرم 8 ماهه فوت کرده دل تنگشم گریه میکنم اهنگ غمگین میزارم گریه میکنم اینقدر گریه میکنم تا سبک بش ...

من قشنگ درک میکنم اما ینی دیگ تااخر باید گریع کنیم و درد بکشیم؟ ایا شمام خودتو تواون داغ بابقیه مقایسه میکردی و حسرت و درد میکشیدی یا من اینجوری شدم؟؟؟ حسرت منظورم اون غصه درونه ن به بدی

خدابیامرزتشون .....اینکه اطرافیان میگن دیگ این غم باهاته و دیگ اون ادم سابق نمیشیو فقط باید تحمل کنی ...

بله

یه مدت حالت خرابه 

حالا یکی کمتر یکی بیشتر

من چون پدرم نداشتم فوت مادرم خیلی اذیتم کرد ولی کلا یک سال طول کشید 

بلهیه مدت حالت خرابه حالا یکی کمتر یکی بیشترمن چون پدرم نداشتم فوت مادرم خیلی اذیتم کرد ولی کلا یک س ...

من حس میکنم دنیا روسرم خراب شده ناشکری نمیکنم بخدا اما استرس و اضطراب دارم فک میکنم هیچی مثل قبل نمیشه منم باید بمیرم و دنیا رسیده به تهش خودمو بابقیه مقایسه میکنم و میگم من کمترم دشمن شاد شدم و اینجور فکرا🫠شما بهم بگو چیکارکنم بهترشم کمکم کن راهنماییم کن

اگه همش بخوای فکر کنی مریض میشی افسردگی میگیری خدایی نکرده ام اس خیلی چیزای دیگه میاد سراغ آدم باید سعی کنی به خودت امیدواری بدی با چیزی خودتو سرگرم کنی تا آرامش داشته باشی بعد فوت پدرم ، خواهرم خیلی داغون شد اما من با بدنیا اومدم دخترم همه ی توجهمو بردم سمتش 

خدابیامرزتشون .....اینکه اطرافیان میگن دیگ این غم باهاته و دیگ اون ادم سابق نمیشیو فقط باید تحمل کنی ...

نه بابا عادی میشه برات، اولش خیلییی سخته،تا یکسال اذیت میشی،بعدش کم کم عادی میشه و بعد از دوسال کامل برمیگردی به زندگی قبلی خودت

وقتی ک مامان من مرد داداش بزرگم ۲۲ سال دومی ۱۷ سال داداش کوچیکم ۱۴ سال و منم ۶ سالم بود

الان ۱۴ سال هست ک مامان من فوت شده

هممون برگشتیم ب زندگی 

داداشام زن گرفتن همه

منم تازه عقد کردم 

هیچکس بعد هیچکس نمرده و از زندگی دست نکشیده

ولی خب همیشه همیشه همیشه جای خالیش هست 

زندگی مثل قبل خیلی خوشه ها ولی خب هی انگار ی چیزی کمه

گاهی ادم خیلی دلتنگ میشه ک مثلا اگه الان فلانی بود چی میکرد چی میگفت ...

اون خلاء خیلی ادمو اذیت میکنه

من حس میکنم دنیا روسرم خراب شده ناشکری نمیکنم بخدا اما استرس و اضطراب دارم فک میکنم هیچی مثل قبل نمی ...

یدونه تاپیک دارم برای درمان اضطراب و افسردگی بدون دارو، بخون به دردت میخوره انجامشون بده زودتر خوب میشی

اگه همش بخوای فکر کنی مریض میشی افسردگی میگیری خدایی نکرده ام اس خیلی چیزای دیگه میاد سراغ آدم باید ...

من استرس دارم خیلی نمیدونم چجوری باید کنار بیام و چیکار باید بکنم