2777
2789
عنوان

الان یعنی من همزاد دارم😐

166 بازدید | 8 پست

بچه ها لطفاً کسایی که اعتقاد دارن بیان 

مامان من همزاد داشت همزاد مومن داشت بعد الان نمیتونم باهاش صحبت کنم چون وقتی در موردش حرف میزنم حالش بد میشه ولی با کلی دعا و ... رفع شد 

الان من یه مدته یه چیزی میبنم زل زده بهم ولی هاله هست گاهی هم حس میکنم که بهم میچسبه 

توهمه؟

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری رفع شد؟

دعا براش گرفتیم کلی قرآن و نذر و نیاز 

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 

سرچ بزن میفهمی

هیچ وقت مومن خودشو نشون نمیده حتی از ده کیلومتریت هم رد نمیشه پس شک نکن کافر

من هیچم    کوبیده شده    در هم آمیخته    مثل خرابه ای     در جای ساکت و دور افتاده     بدون اینکه    بقیه متوجه حضورت باشن...
ببخشید میپرسم چون برای کسی میخوام

خواهش میکنم مشکلی نداره 

سرچ بزن میفهمیهیچ وقت مومن خودشو نشون نمیده حتی از ده کیلومتریت هم رد نمیشه پس شک نکن کافر

همزاد کافر آدم رو دیوونه می‌کنه که 

مامان من یه بار کفر گفت این اینقدر مامانم رو اذیت کرد که کفر گفته ببین شب موقع خواب ما صدای جیغ می‌شنیدم تا مامانم پرت شده تو حیاط

همزاد کافر آدم رو دیوونه می‌کنه که مامان من یه بار کفر گفت این اینقدر مامانم رو اذیت کرد که کفر گفته ...

کافر هم خدا قبول داره فقط فرقش دارن

مسلمونا اینطور نیستن اصلا اسیب نمی زنن اونا زندگی خودشون دارن

الان شب بکش بیرون بخووواااببب😪😫

من هیچم    کوبیده شده    در هم آمیخته    مثل خرابه ای     در جای ساکت و دور افتاده     بدون اینکه    بقیه متوجه حضورت باشن...