2777
2789

من دستم اگزما داشت رفتم دکتر دارو داد 

داروهای خوبی بود الزمان رفت اما بعد از اونا متوجه شدم انگشتای دوتا دستم سفید تر از بقیه قسمتای دستم شدن 😭

ممکنه پیسی باشه 

روی انگشتای دوتا دستمه 

علائم پیسی چیه 

خیلی هم خشک هستن 

اگه کسی بلده عکس بفرستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت رنگدانه پوستت از بین رفته

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*

ببین لکه های پیسی قرینه هست یعنی اگر رویه انگشت اشاره دست راست باشه روی چپی هم باید باشه 

برای تشخیص دقیقش ی آزمایش باید بدی که۳میلیون هزینشه 

ی مدل قارچ هست که علاعمش شبیه پیسیه و فقط دکتر باید جلوی نور مخصوص بزارع تا تشخیص بده و اینکه چون به تازگی اگزما ژدی طبیعیه که قارچ باشه