2777
2789
عنوان

درست میشه قربون خندهات برم😔❤

368 بازدید | 14 پست

خدا جبران میکنه

روزایی که اصلا صبر کردن آسون نبود

اما تو صبر کردی...

((خدایا بهت باور توکل و یقین دارم که درست میشه...))

خدایااااا

من بهش قول دادم رو حساب تو یا امام حسین یا فاطمه مادر...روی حساب بزرگی شما دستگیری شما بهش قول دادم چیزی که اذیتش میکنه درست میشه

رومو زمین نندازید...😔🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله درست میشه،دنیا چرخ و فلکه ۱روز پایین۱روز بالا،به حق حضرت ابوالفضل علیه السلام درست میشه و ق ...

الهی😭

فقط خدا میتونه درست کنه

دلم میخسواد بررم کربلا جون بهش قول دادم میرم بخاطرش

الهی😭فقط خدا میتونه درست کنهدلم میخسواد بررم کربلا جون بهش قول دادم میرم بخاطرش

انشاالله درست میشه،وله شهید صفری بگیر،یجاتوضیح داده بود گفته بود چله شهید صفری گرفتی باید نیتت۱ چیز فقط باشه،بعداینکه اگر روزی یادت رفت باید از اول شروع کنی،نمیشه مثلاً دوباربخونی جبرانی،میتونی یه جدول درست کنی بزنی رو یخچال هم یادآوری بشه هم هرروز که خوندی اون روز رو علامت بزنی

انشاالله درست میشه،وله شهید صفری بگیر،یجاتوضیح داده بود گفته بود چله شهید صفری گرفتی باید نیتت۱ چیز ...

نمیخوام بگم نمیخوتم یا ...فقط خستم خییلی..حاجتم نه مالیه نه دنیایی..فقط ب نجات کسیه.خییلی خستم از دعا از التماس ۱۰ ساااااله همه بلا سر اون شخص اومده..با اینکه از خدا از ائمه خواستم مراقبش باشن.بلاهایی که....

دیگه موقع  دعا هییجی نمیتونم بگم فقط اشک میرییزم فقط اشک میرزم

نمیخوام بگم نمیخوتم یا ...فقط خستم خییلی..حاجتم نه مالیه نه دنیایی..فقط ب نجات کسیه.خییلی خستم از دع ...

عزیزم خدا دلتو اشکاتو نگاه می‌کنه خیلی خوبه به خدا امیدواری،انشالله خداکمک کنه همیشه به خودشو ائمه امیدوارباشیم،خالااگرم تونسی این چله رو انجام بده،زیارت عاشورای به نیت شهید صفری،خیلی وقتتونمیگیره.

عزیزم خدا دلتو اشکاتو نگاه می‌کنه خیلی خوبه به خدا امیدواری،انشالله خداکمک کنه همیشه به خودشو ائمه ا ...

چشم ممنون عزیزم که گفتی 😘

هر شب بیدار میشم دلم مسخاواد با خدا حرف بزنم اما وقتی پیخوام حرف بزنم فقط اشک میاد میاد میاد میاد....

دیکه هیییجی نمیتونم بگم 

دلم میحیواد برم کربلا بخاطار اون و دست پر براش برگردم...برگردم بگم دیدی   فتم درست میسیه دیدی ۱۰ سال طول کشید اما حوب خوب شد همه چی.دیدی گفتم ارزششو داری دییدی گفتم تنهات نمیزارم 

عزیزم خدا دلتو اشکاتو نگاه می‌کنه خیلی خوبه به خدا امیدواری،انشالله خداکمک کنه همیشه به خودشو ائمه ا ...

ببخشید یعو دلم بدجور گرفته بو د 

خیلی فسار داره  به روح وروانم میاد

خیلی😔

کاش مادرم حضرت زهرا ببینه منو اگرم نه حداقل دست اونو بگیرن نجاتش بدن حالش خوب نبیبیست نبیبیست یا امام حسین نبست خانم زینب نیست یا امام رضااااااااا

چشم ممنون عزیزم که گفتی 😘هر شب بیدار میشم دلم مسخاواد با خدا حرف بزنم اما وقتی پیخوام حرف بزنم فقط ...

خواهش میکنم،انشألله میری کربلا رفتی التماس دعا،خدا از همون اشکاهم حرفاتو میخونه❤️

انشاالله درست میشه،وله شهید صفری بگیر،یجاتوضیح داده بود گفته بود چله شهید صفری گرفتی باید نیتت۱ چیز ...

سلام عزیزم خوبی.امیدوارم خوب خوب باشی.برای چله ای که گفتی سوال داشتم ازت