2777
2789
عنوان

بچه دارا بیاین یه لحظه

70 بازدید | 7 پست

خانمای بچه دار و باردار کدوماتون قرص لتروزول خوردین و نتیجه گرفتید ؟!

چند ماه بعد باردار شدید ؟!

آیا توی دوره ای که قرص می‌خورید کار خاصی انجام دادید که سریع تر به نتیجه برسید یا نه ؟

الهی برسد از جانبِ خدا، مصلحت هایی که آرزویت بود🍀برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🍃 
قرص اووبوست بخر امیدخدا نتیجه میگیری دربارش سرچ کن

ممنون خانمی 

ولی این قرصی که میگی رو تا حالا نشنیدم و استفاده نکردم 

رفتم دکتر خودش برام لتروزول نوشت این ماه خوردم و بعد آمپول آزاد‌سازی هم زدم گفت اگه نتیجه نگرفتی ماه بعد هم بخور و همین دوره رو تکرار کن 

الان دو سه روز تا موعدم مونده و علایم پریودی و دل درد دارم 😔

الهی برسد از جانبِ خدا، مصلحت هایی که آرزویت بود🍀برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🍃 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص اووبوست بخر امیدخدا نتیجه میگیری دربارش سرچ کن

خودتون خوردید ؟

اگه خوردید نتیجه هم گرفتید ؟

ممنون خانمی ولی این قرصی که میگی رو تا حالا نشنیدم و استفاده نکردم رفتم دکتر خودش برام لتروزول نوشت ...

اول که هرچی خدا بخواد

دوم دربارش تحقیق کن درباره معجزاتش. بخون

من یعد ۵ سال با این  ولتروزل باردار شدم

یه قرص آزاد ویه کم گرونه که داروخانه میفروشه 

اول که هرچی خدا بخواددوم دربارش تحقیق کن درباره معجزاتش. بخونمن یعد ۵ سال با این ولتروزل باردار شدم ...

درسته واقعا هر چی خدا بخواد 

میگم این قرصی که گفتی رو زدم تو اینترنت نوشته بود یه مکمل غذایی هست 

من برام مکمل پرنگاکر نوشنه و دارم می‌خورم 

حالا به نظرتون نیاز هست بخرم دارو رو یا نه ؟!