8177_ya_zahra مدیر استارتر عضویت: 1402/03/20 تعداد پست: 563 عنوان بچه دارا بیاین یه لحظه 70 بازدید | 7 پست خانمای بچه دار و باردار کدوماتون قرص لتروزول خوردین و نتیجه گرفتید ؟!چند ماه بعد باردار شدید ؟!آیا توی دوره ای که قرص میخورید کار خاصی انجام دادید که سریع تر به نتیجه برسید یا نه ؟ الهی برسد از جانبِ خدا، مصلحت هایی که آرزویت بود🍀برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🍃 1403/05/01 | 01:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
8177_ya_zahra مدیر استارتر عضویت: 1402/03/20 تعداد پست: 563 قرص اووبوست بخر امیدخدا نتیجه میگیری دربارش سرچ کن ممنون خانمی ولی این قرصی که میگی رو تا حالا نشنیدم و استفاده نکردم رفتم دکتر خودش برام لتروزول نوشت این ماه خوردم و بعد آمپول آزادسازی هم زدم گفت اگه نتیجه نگرفتی ماه بعد هم بخور و همین دوره رو تکرار کن الان دو سه روز تا موعدم مونده و علایم پریودی و دل درد دارم 😔 الهی برسد از جانبِ خدا، مصلحت هایی که آرزویت بود🍀برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🍃
8177_ya_zahra مدیر استارتر عضویت: 1402/03/20 تعداد پست: 563 قرص اووبوست بخر امیدخدا نتیجه میگیری دربارش سرچ کن خودتون خوردید ؟اگه خوردید نتیجه هم گرفتید ؟ الهی برسد از جانبِ خدا، مصلحت هایی که آرزویت بود🍀برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🍃
جوانه_امید عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 3500 ممنون خانمی ولی این قرصی که میگی رو تا حالا نشنیدم و استفاده نکردم رفتم دکتر خودش برام لتروزول نوشت ... اول که هرچی خدا بخواددوم دربارش تحقیق کن درباره معجزاتش. بخونمن یعد ۵ سال با این ولتروزل باردار شدمیه قرص آزاد ویه کم گرونه که داروخانه میفروشه
8177_ya_zahra مدیر استارتر عضویت: 1402/03/20 تعداد پست: 563 اول که هرچی خدا بخواددوم دربارش تحقیق کن درباره معجزاتش. بخونمن یعد ۵ سال با این ولتروزل باردار شدم ... درسته واقعا هر چی خدا بخواد میگم این قرصی که گفتی رو زدم تو اینترنت نوشته بود یه مکمل غذایی هست من برام مکمل پرنگاکر نوشنه و دارم میخورم حالا به نظرتون نیاز هست بخرم دارو رو یا نه ؟! الهی برسد از جانبِ خدا، مصلحت هایی که آرزویت بود🍀برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🍃
جوانه_امید عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 3500 درسته واقعا هر چی خدا بخواد میگم این قرصی که گفتی رو زدم تو اینترنت نوشته بود یه مکمل غذایی هست من ب ... والا اونو نشنیدم اووبوست تخمدان رو تقویت میکنه
۲۷ عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 886 والا اونو نشنیدم اووبوست تخمدان رو تقویت میکنه سلام قیمتش چنده؟ چطور باید مصرف بشه؟