2777
2789
عنوان

سرطان یا متاستاز به کبد

264 بازدید | 6 پست

کسی خدای نکرده توی اقوامش متاستاز کبد بوده که سونو و سی تی کبد سالم باشن اما آنزیم های کبدی بالا باشه و به کبد زده باشه؟ یکی از اقوام  این مشکل براش پیش اومده

سی تی کبد سالم بوده کبدش چرب هم نبوده. سرطان روده تشخیص دادن در حال بررسی ببینن متاستاز داده تا شیمی درمانی شروع شه

سرطان ثانویه کبد بهش میگن که معمولا بعد از سرطان سینه یا روده متاستاز میکنه به کبد اگر همون اولش باشه سریع برمیدارن مگر اینکه پیشرفت کرده باشه که درمانش سخت تر میشه

تو اقواممون یکی بود که گفتن متاستاز کبد شده اما ازمایش هسته ای (پت اسکن) انجام داد دیدن کاذب بوده خداروشکر

ارزوی سلامتی میکنم برای همه بیماران در سرتاسر جهان انشاالله

به خانه من اگر آمدی براي من ای مهربان چراغ بياور و يك دريچه كه از آن به ازدحام كوچه ي خوشبخت بنگرم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرطان ثانویه کبد بهش میگن که معمولا بعد از سرطان سینه یا روده متاستاز میکنه به کبد اگر همون اولش باش ...

ممنون ازتون این بنده خدا هم دکترا نمیگن ببینن مشکل کبدش چیه... کبد ظاهرن سالمه اما آنزیم هاش بالاست

ممنون ازتون این بنده خدا هم دکترا نمیگن ببینن مشکل کبدش چیه... کبد ظاهرن سالمه اما آنزیم هاش بالاست

خب وقتی انزیم بالاست حتما باید پت اسکن انجام بده

چون تو سونو و ام ار ای نشون نمیده درست چون ممکنه در حد یک عدس باشه

فقط پت اسکن دقیقه که متاسفانه گرونه از بیمارستان دولتی برای این ازمایش باید نوبت بگیره که ارزونتره

بیمارستان سینا در تهران فکر میکنم ده میلیونه مراکز خصوصی سی میلیون

به خانه من اگر آمدی براي من ای مهربان چراغ بياور و يك دريچه كه از آن به ازدحام كوچه ي خوشبخت بنگرم..