2777
2789
عنوان

بی محلی خانواده شوهر به عروس چیزی که امروز دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2278 بازدید | 27 پست
من از خودم آدمی ساختم که با بی محلی دیگران و طرز تفکز احمقانه شون اگر همه و همه هم دست به دست هم بدن ...

تجربتون بگو تا استفاده کنن 

اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمیماند که حالت خوب شود🌿
منظوره اوناییه که همش خاله ها عمه ها دور هم جمع میشن این برادر شوهرت قطعا تو همچین جمعایی بزرگ شده

وااای ینی اگ بشینم بگم چ کارایی نکرد ک منو اذیت کنه ،از هر روشی استفاده میکرد   ... الان درحسرت اینن ک یبار دیگ منو شوهرمو ببینن   انقد احترام نگه داشتم کم محلی کردم و...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینطور نباشین عروسو منزوی و افسرده نکنید گناه دارن اهشون میگیره به خدا

بخدا که به منم بی محلی می‌کنند و منم آه میکشم ولی هر روز بهتر از دیروز هستند برای من تقصیر خواهرشوهر بزرگمه خیلی پدر و مادرش و علیه ما پر میکنه اونا هم دهن بین فقط خدا میدونه من چی میکشم توی جمع هاشون اصلا منو بچه هامو راه نمیدن نمیدونم بریدم اونا هم فهمیدن خدا خیلی پشت من نیست راحت تر دلم رو میسوزونن

الحمد لله کما هو اهله
بخدا که به منم بی محلی می‌کنند و منم آه میکشم ولی هر روز بهتر از دیروز هستند برای من تقصیر خواهرشوهر ...

عزیزم من تجربه ای ندارم در اختیارت بزارم برات دعا میکنم درست بشه

اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمیماند که حالت خوب شود🌿
بخدا که به منم بی محلی می‌کنند و منم آه میکشم ولی هر روز بهتر از دیروز هستند برای من تقصیر خواهرشوهر ...

خیلی سخته

خانواده شوهرم و شوهرمن همه پشت همن

منم تنهام

خدا کمکمون کنه

تجربتون بگو تا استفاده کنن

هر چقدر خوبی کنی طلبکارن و میگن وظیفته 

هر چقد احترام بذاری فکر میکنن که چقد مهمن و تو چقد ذلیلی همش مقایسه میکنن تو رو با دیگری خوبیاتو نمیبین جلوی جمع سعی میکنن آدمو به چالش بکشن تیکه میندازن تحقیر میکنن ولی من عیییین خیالم نیست رفتارهاشون

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 
چرا قطع رابطه نمی کنی؟جایی که اذیتی نرو

ببین در ظاهر همیشه همه چیز رو خوب جلوه میدن

ولی امان از روزی که تو حرفی بزنی

جرات نداری حرف بزنی همه پشت همن

شوهرمنم پشت خانوادشه

ارتباطم خیلی کمه

اینکه شوهرم بامن نیست عذاب آوره

وقتی من هیچ گناهی ندارم

ببین در ظاهر همیشه همه چیز رو خوب جلوه میدنولی امان از روزی که تو حرفی بزنیجرات نداری حرف بزنی همه پ ...

حق داری عزیزم 

خدا آدم های بد ذات رو نبخشه 

سعی کن ازشون دوری کنی راحت تری ، هرچی شاد تر باشی و تو جمع شون با بچه هات بازی کنی وبخندی بعتره 

ببین نقاشی بکش آموزش رنگ واینا بده بزار ذهنت مشغول باشه کمتر چشم تو چشم شی باهاشون