2821
2789
عنوان

ازدواج

85 بازدید | 11 پست

دوستان من تو دوران نامزدی هستم و راستش رفتارهایی از پسره دیدم که زیاد خوشم نمیاد البته بیشتر چت میکنیم

اول اینکه ایشون تقریبا سه بار یه هفته میگذشت و هیچ پیامی نمیداد بعد میپرسم دلیلش چیه میپیچونه یا میگه خستمه سرکارم و مورد بعدی اینکه صادق نیس بامن روراست نیس ، و قشنگ میشه اینو فهمید و مورد اخر بهش پیشنهاد دادم بریم مشاوره قبل ازدواج میگه اعتقاد ندارم و مخالفم و غیره و بعد بهش گفتم اگه مشکلی پیش میاد از چه کسی کمک میگیری یا مشورت میگیری گفت اونموقع پیش هر مشاوری که میخوای میرم درصورتی که میدونم اینکار رو نمیکنه

نظرتون چیه ، به همچین مسئله‌ای برخورد کردین؟ چه کاری میشه کرد؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وقتی صداقت نداره ینی کلا تو راه اشتباهه

بهش حس مثبت نداری دیگه ادامه نده

بعدشم بیشتر حضوری همو ببینید از طریق چت که نمیشه خیلی چیزا رو فهمید  ببین چه قدر وقت میزاره ؟اخلاقش بیرون چه طوریه ؟ چه‌قدر احترام قائله؟  رفتارش با خانوادش چه طوریه؟ و ......

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... 

اخه چرا پسرا اعتقاد ندارن؟؟ حس تو دل چطور

من رفتم با یه دختر مشاوره ازدواج 

انقد چرت بود ک نگو 

کلن سرکارمون گذاشتن

خودت عقلت میرسه

بچه های نی نی سایت هم کمکت میکنن

ولی شما ته دلت راضی نیستی انگار که این بحثش فرق داره 

البته من درست متوجه نشدم 

به نام خدای رنگین کمان 🌈 
وقتی صداقت نداره ینی کلا تو راه اشتباههبهش حس مثبت نداری دیگه ادامه ندهبعدشم بیشتر حضوری همو ببینید ...

خب وقتی پشت گوشی حتی پیام نده دیگه حضوری به چه درد میخوره

من رفتم با یه دختر مشاوره ازدواج انقد چرت بود ک نگو کلن سرکارمون گذاشتنخودت عقلت میرسهبچه های نی نی ...

اکه منظورتون مشاوره‌ای که خیلیا قبل از ازدواج میرن و یه سری چیزها کلی میگن رو نمیگم منظورم اینکه دونفر خودشون میرن و فرق داره با اون یکی

خود بچه های نی نی سایت کجا میخوان کمک کنه😂 خودشون هم بلد نیستن مشکلشون ر و حل کنن

خب وقتی پشت گوشی حتی پیام نده دیگه حضوری به چه درد میخوره

خب دیگه پرونده کلا بسته شد، به نظرم دیگه تصمیم قطعی بگیر که میخوای رابطه رو ادامه بدی یا نه و به اون بنده خدا هم بگی

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... 

خب دیگه پرونده کلا بسته شد، به نظرم دیگه تصمیم قطعی بگیر که میخوای رابطه رو ادامه بدی یا نه و به اون ...

به نظرتون بهتر نیس اول به خانواده بگم؟ یا اول به ایشون بگم

به نظرتون بهتر نیس اول به خانواده بگم؟ یا اول به ایشون بگم

اول به خانوادت بگو که به خاطر یه سری دلایل به نظرت مناسب هم نیستین بعدشم به ایشون بگو یا اگه نمی تونی بسپار به خانوادت که به خانوادش بگن