2777
2789
عنوان

یه نفر با عینک دودی و با شیشه ماشین دودی بهم نگاه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 26 پست

والا من اگه عینک دودی بزنم از پشت شیشه دودی چیزی تشخیص نمیدم 😅فیلم پلیسی وجنایی هم زیاد نبین 😉

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا من اگه عینک دودی بزنم از پشت شیشه دودی چیزی تشخیص نمیدم 😅فیلم پلیسی وجنایی هم زیاد نبین 😉

یاد ترامپ افتادم میگفت من به نیروی مخفی گفتم کسی دنبالمه ولی هیچکی باور نکرد   

یاد ترامپ افتادم میگفت من به نیروی مخفی گفتم کسی دنبالمه ولی هیچکی باور نکرد

خیلی هم تو بهر ترامپ نرواز فیلم جنایی پلیسی  بیشتر بدآموزی  داره😅

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
من ک نزدم اون زده بود

منم همونو میگم دیگه تو اون شرایط چیزی تشخیص نمیده

خیلی هم تو بهر ترامپ نرواز فیلم جنایی پلیسی بیشتر بدآموزی داره😅

فیلم جنایی نمی بینم ، داستانه بود پسره یکی از پنجره هارو باز میذاره قول چراغ جادو میاد تو خونشون ، من از بچگی تا الان کابوس اونو می بینم ، الانم یه پنجره دارم وقتی می بندیش گاهی باز میمونه ، این شده کابوس شبانم  

فیلم جنایی نمی بینم ، داستانه بود پسره یکی از پنجره هارو باز میذاره قول چراغ جادو میاد تو خونشون ، م ...

غول چراغ جادو که خیلی خوبه تورو به همه آرزوهات میرسونه ☺