2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوستم فرهنگیان خونده خیلی خوبه من خودم اشتباه کردم نرفتم . نه اینکه حقوقش زیاده باشه ها نه دانشجویی راحتتری داشت، بعد حقوق گرف تو دانشجویی کار خودشون راه انداخت و ..... الان هم معلمه هم کار خودش قشنگ دارمددد داره ها. کلا سخته یسری چیزاش ولی در کل بنظرم از بقیه جلوتر میوفتی.

من مولانم

بدرد لای جرز دیوار نمیخوره فرهنگیان

تجربه ثابت کرده اکثر افرادی که این حرفو میزنن خودشون موقعیت پیش بیاد با کله میرن😅😂

اما شما اگه جزو این افراد هم نیستی بیخودی ناامید کردن طرفم درست نیست، ایشون تاپیک نزده که به درد میخوره یا نه، ایشون پرسیده کسی میخونه یا نه، نمیدونم فقط چرا میخواید انرژی منفی تزریق کنید🤷🏻‍♀️

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•
بله دانشجو سال آخرم

راضی هستین؟

اساتیدش بیسوادن یا باسواد

دختر من باید دانشگاه فرهنگیان قزوین بره می گه خوشم نمیاد 

اساتیدش بی سوادن

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
من دوستم فرهنگیان خونده خیلی خوبه من خودم اشتباه کردم نرفتم . نه اینکه حقوقش زیاده باشه ها نه دانشجو ...

من خیلی علاقه دارم به معلمی اره از وقتی هم میری‌دانشگاه حقوق داری..کلی خیلیا میگن.بده نرو 

میشه.باهاتون کنی راجبش صحبت کنم البته اگر مایل هستین و وقت دارین

عزیزم میخوای اینجا بپرسی شاید جواب کس دیگه ای هم باشه بهش کمکم کنیم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بدرد لای جرز دیوار نمیخوره فرهنگیان

رو چه حساب می گی

دخترم بین دانشگاه تهران و فرهنگیان مونده رشته ادبیات می خواد بخونه

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌