2777
2789

شاید دوماه سه ماه یا یه ماه یه بار داشته باشم بعد میدونین چیه اون لحظه حس میکنم شکمم درد میکنه اما نمی‌فهممم ک ا د ر ا ر دارم   بعد که میگیرم میخوابم  یهو یکم بعد خوابم  با گرمی  شلوارم بیدار میشم و میبینم بله بازم شب ادراری گرفتم 😐😩

نمیدونم چیکار کنم اینجوری نشم  خودمم 20 سالمه 

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو دکتر دیگ کمرت سست شده ..چیزای سنگین بلند میکنی؟

نه زیاد سنگین بلند نمیکنم 

شرایط دکتر ندارم (تا یه مدتی نمیتونم برم) 

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.

یه آشنا داشتیم دخترش کلاس چهارم بود شب ادراری داشت دیگه همه چیزیش گفته بودن برده بود دکتر کودکان یه اسپری بهش داد 2-3ماه میزد تو بینی ش خوب شد. اسم اسپری و...یادم نیست ولی شاید بری دکتر ارولوژی کمکت کنه

خب شکمت درد میگیره برو سرویس خوردن غذا با طبع گرم وچرب کردن پهلو با روغن های طبع گرم (سیاه دانه زیتو ...

ممنونم از راهکارت 

میدونی شکم درد میگیرم ولی تو اون حالت نمیتونم بیدار بشم باورکنی عین یه خوابه انگار  اصلا حس نمیکنم خرابکاری کردم بعد میفهمم

اصطراب. استرس داری یا فعالیت سنگین

شدیدا استرس دارم وسایل سنگین زیاد بلند نمیکنم

شما فرد استرسی هستید و روی مسائل ساده حساسیت زیادی به خرج میدید ؟

و اینکه این حالت ها در زمانی که در طول روز  آرامش دارید اتفاق میفته یا روز آشوب و پر چالش ؟

اگر در آرامش باشه مشکل کلیوی دارید اگر در اثر استرس باشه باشه شما درگیر اضطراب هستید که باید 

درمان بشین 

و حتماً قبل از خواب تخلیه مثانه داشته باشید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍