2777
2789
عنوان

کنکور با دیپلم غیر مرتبط

755 بازدید | 8 پست

سلامم من رشتم ریاضی هست امسال دوازدهم هستم

۱۴۰۴ کنکور دارم. قصد دارم به اصرار خانواده کنکور تجربی بدم ولی قصد تغییر رشته ندارم.

سهم سوابق تحصیلی ۶۰ درصد هست و من امسال که یازدهم بودم تمام دروس رشته خودم رو نهایی دادم.

اگه بخوام کنکور تجربی بدم فقط برای درس زیست نمره ای ندارم که صفر لحاظ میشه و از اونجایی که تراز رو خیلییی پایین میاره می‌خوام خرداد ۱۴۰۴ زیست شناسی۲ رو ایجاد سابقه کنم.

امکان پذیری دیگه درسته؟ 

زیست شناسی۲ رو که خرداد سال بعد نهایی بدم سوابق تحصیلی پایه یازدهم کامل میشه

برای پایه دوازدهم؛ چون من توی رشته خودم تحصیل میکنم طبیعتاً امتحانات نهایی دروس رشته خودم رو میدم.

سوال من اینه آیا امکان داره همزمان با اینکه دروس دوازدهم رشته خودم رو نهایی میدم تو آزمون زیست شناسی۳ نهایی هم شرکت کنم؟

با امتحان خودم تداخل زمانی نداره؟ 

من از یه مشاور پرسیدم گفت تداخل ندارن میتونی خرداد ۱۴۰۴ زیست شناسی۳ رو هم علاوه بر دروس دیگه آزمون بدی!

کسی می‌دونه میشه یا نه؟!

مگه امتحانا همه رشته ها ساعت ۷ و نیم صبح نیس!

من چجوری باید تو یه روز تو یه تایم دو تا دروس آزمون بدم!

کسی میتونم راهنماییم کنه؟

برنامه امتحانی که امسال دادن نگاه کن رشته تجربی و ریاضی یک چیزایی دستت میاد

البته ترتیب درس ها هر سال فرق دارن 

من هیچم    کوبیده شده    در هم آمیخته    مثل خرابه ای     در جای ساکت و دور افتاده     بدون اینکه    بقیه متوجه حضورت باشن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد سختی ب خودت میدی و خودت رو ب چالش میکشی درس های ب اون سختی رشته ریاضی را پاس کردی ک بیای کنکور ت ...

سلام عزیزم آره الان که کنکور سالی دو بار شده می‌خوام هر دو رشته کنکور بدم ولی خب برای اینکه تو کنکور تجربی موفق باشم لازمه برای زیست هم نمره ای داشته باشم الان خیلی سردرگممم واقعا نمی‌دونم چکار کنم 

من حاضرم سختی بکشم مسئله اینجاست که نمی‌دونم چکار کنم چطوری سوابق تحصیلی مو برای هر دو رشته کامل کنم

برنامه امتحانی که امسال دادن نگاه کن رشته تجربی و ریاضی یک چیزایی دستت میادالبته ترتیب درس ها هر سال ...

نگاه کردم توی یه روز رشته ریاضی هندسه داره رشته تجربی زیست ساعت شروع همه آزمون ها هم ۷و نیم 

من نمی‌دونم اون مشاوره چجوری گفته تداخل ندارن!

نگاه کردم توی یه روز رشته ریاضی هندسه داره رشته تجربی زیست ساعت شروع همه آزمون ها هم ۷و نیم من نمی‌د ...

اره واقعا نمیشه 

مگر اینکه درس رشته خودتو غایب شی یا اینکه سال دیگه کنکور تجربی بدی 

و اینکه امسال کنکور تجربی هم شرکت کن و سال بعدش هم همینطور 

البته اگه درس های رشته خودتو دوس نداری والا با رشته ریاضی فرهنگیان و رشته های خوب دیگه مگه نمی تونی بری؟

من هیچم    کوبیده شده    در هم آمیخته    مثل خرابه ای     در جای ساکت و دور افتاده     بدون اینکه    بقیه متوجه حضورت باشن...
اره واقعا نمیشه مگر اینکه درس رشته خودتو غایب شی یا اینکه سال دیگه کنکور تجربی بدی و اینکه امسال کنک ...

می‌دونی عزیزم من از اولش دوست داشتم دندون پزشک بشم  سال نهم انتخاب رشته هم اتفاقا تجربی رو الف شدم ولی من آزمون تیزهوشان شرکت کرده بودم برای رشته ریاضی و قبول شدم باورم نمیشد تصمیم گرفتم برای اینکه تو این مدرسه درس بخونم برم این رشته الان که به خودم اومدم میبینم من به مهندسی و فرهنگیان علاقه ای ندارم.

می‌دونی عزیزم من از اولش دوست داشتم دندون پزشک بشم سال نهم انتخاب رشته هم اتفاقا تجربی رو الف شدم و ...

امیدوارم موفق باشی :) 

پشت کنکوری میشی؟ برای تجربی

بنظرم این رشته ای کع میخونی تموم کن سال بعد برا تجربی پر قدرت بخون اگه امسال بلدی درس های تجربی کنکورش شرکت کن تجربه خوبی میشه

امیدوارم موفق باشی :) پشت کنکوری میشی؟ برای تجربیبنظرم این رشته ای کع میخونی تموم کن سال بعد برا تجر ...

خیلی ممنونم💚

احتمالا یه سال پشت بمونم ولی متاسفانه باید تمام دروس دهم رو هم نهایی بدم🥺 این بده

امسال کنکور ریاضی میدم ببینم خدا چی میخواد♥️