2777
2789
عنوان

شانس چیه(علامت سوال)

1268 بازدید | 108 پست

اگه پارسال ازم میپرسیدن شانس چیه قطعا میگفتم اون فقط یه ^اتفاقه^

خب راستش فکر میکردم اینکه مامان بزرگم موقع عیدی دادن تا به من میرسه پولاش تموم میشه یه اتفاقه 

یا اینکه از بین هر ^دَه^ نفر ^یک ^ نفر دیابت میگیره و اون یک نفر ^من^ هستم هم اتفاقه

خب من فکر میکردم اینکه هر دفعه ماشینو میشورم بارون میاد فقط بخاطر چک نکردنِ اخبارِ هواشناسیه 

فکر میکردم اینکه همیشه توی گیلاس من کرم هست توی عدسیم سنگ هست اینکه معمولا پرتقالم هسته دار و تُرشه اینکه هر دفعه قرمه سبزی داریم تو غذای من دونه ی لیمو هست اتفاقه

تا اینکه وسط خرداد از آسمون یه مشت یخ خورد توی سرم🤷

تا اینکه توی محرم یه سینی چای ریخت روم🤷

و تا اینکه دست به طلا زدم خاک شد ...🤷

✏️خاطرات یک مینیاتوری

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انیمشن شانسو دیدی؟ یاد اون افتادم 😂

اره قبلا دیدم 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

اینو نفهمیدم فقط میدونم شانس کارمای ما در زندگی به اندازه کوچکترین نیکی در این دنیا نیکی نباد در مسی ...

حرفتون کاملا غلطه

اوهوم، تموم شد؟ خیلی تاثیگذاربود😁😜

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 

شانس یا قسمت و‌تقدیر نمیدونم کدومش درسته..

ولی ب نظرم اینکه امروز یه زن جوون عاشق و‌خوشبخت که تازه باردار شده و‌توی اوج خوشبختی بود شوهرش رو گذاشته توی خاک سرد اتفاق نیس😭چقدر مردم بدبختن و‌ما فقط خودمون رو میبینیم

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
اوهوم، تموم شد؟ خیلی تاثیگذاربود😁😜

بابت تاثیر گذاشتن ننوشتم🤷

بابت تاثیر گذاشتن ننوشتم🤷

فقط امضات قشنگه، متنت غیرقابل فهم بوداسی😜😁

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 
شانس یا قسمت و‌تقدیر نمیدونم کدومش درسته..ولی ب نظرم اینکه امروز یه زن جوون عاشق و‌خوشبخت که تازه با ...

خیلی درداوره که درکنارش بعضیا عمیقا خوش بختن

کاش یکم عدالت وجود داشت

شانس یا قسمت و‌تقدیر نمیدونم کدومش درسته..ولی ب نظرم اینکه امروز یه زن جوون عاشق و‌خوشبخت که تازه با ...

ادمها اتفاقات دنیا مثل زنجیر به هم وصلن و این دنیا قانون های خاص خودشو داره این اتفاق برای اون زن افتاد تا هزاران اتفاق خوب و بد دیگه در پی اش برا اون زن بچش و ادمهای دیگه رقم بخوره قطعا اون زن اتفاقات خوب رو تحربه ربه میکنه

خب درستشو تو بگو من این تجربه خودم بود

اینکه من توی نه سالگی دیابت گرفتم کارمای کارم نبوده چون فقط یه بچه بودم و کار بدی به اون شدت نمیتونستم انجام بدم که بخوام در این حد مجازات بدم 

این فقط یه شانسه بده