2777
2789

سلام ابلاغیه بیاد پرونده بایگانی گردد یعنی چی 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا برای هر ماه هست 

اگر حکم براتون صادر نشده برای آمار آخر ماه بایگانی میکنم و مجدد به چرخه رسیدگی بر میگرده

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
واضح تر بگید یا متن رو واسم بفرستید

در خصوص دادخواست شخص  ...  به طرفیت ..... به خواسته صدور اجراییه در مورد رای هیات حل اختلاف کارگر وکار فرما نظر به صدور اجراییه وابلاغ به طرفین پرونده اقدام دیگری ندارد بایگانی گردد 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    
فکرکنم توی بایگانی مونده تقریباً پرونده بسته شده

متهم آدم با نفوذی و حلال وحرام نمیکنه می‌ترسیم توانی کرده باشن چیکار میشه کرد ؟؟؟؟ 

در خصوص دادخواست شخص ... به طرفیت ..... به خواسته صدور اجراییه در مورد رای هیات حل اختلاف کارگر وک ...

بعداز 12 روز از ابلاغ اجرائیه برید اون شعبه و پرونده رو بگیرید و ببرید اجرای احکام مدنی واسه توقیف اموال 

متهم آدم با نفوذی و حلال وحرام نمیکنه می‌ترسیم توانی کرده باشن چیکار میشه کرد ؟؟؟؟

با توجه به متن پیام برای آمار آخر ماه بایگانی شده

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
احتمالا برای هر ماه هست اگر حکم براتون صادر نشده برای آمار آخر ماه بایگانی میکنم و مجدد به چرخه رسید ...

یعنی قاضی الکی پرونده نبسته چون طرف متهم آدم با نفوذی اینم آخر ماه اومد و هنوز حقم نگرفتیم 

بعداز 12 روز از ابلاغ اجرائیه برید اون شعبه و پرونده رو بگیرید و ببرید اجرای احکام مدنی واسه توقیف ا ...

بردم برا توفیق اموال داداخواست نوشت بعد این اومد خودم تعجب کردم 

نه نگران نباش

ممنونم گلم خدا خیرت بده