یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شاید فردا بیاد .. من همیشه میخرم یبار شمارم رو بسته نزده بودن بعد زدن عدم پاسخگویی مشتری .. خلاصه شماره پستچی از قبل داشتم ز زدم گفت باشه الان میارم.. ممکنه شما هم شمارتون چاپ نشده
شاید فردا بیاد .. من همیشه میخرم یبار شمارم رو بسته نزده بودن بعد زدن عدم پاسخگویی مشتری .. خلاصه شم ...
والا من گوشیم رو صداشو تا تهههه بردم بالا کل امروزو از ساعت نه صبح آلارم گذاشتم بلند شدم از خوابم زدم تا بستم بیاد ولی نیومدددد چشام خشک شد بسکه ب این مبایل کوفتی زل زدم
هیچکس لیاقت اشکای تورو نداره،کسی هم که داره طاقت دیدنشونو نداره🤍
شاید فردا بیاد .. من همیشه میخرم یبار شمارم رو بسته نزده بودن بعد زدن عدم پاسخگویی مشتری .. خلاصه شم ...
بیشتر پستچی ها الکی میزنن عدم پاسگویی مشتری برای من همیشه اطلاعاتم کامل بوده حتی یه روز کامل هم خودمو تو خونه حبس کردم منتظر پستچی بودم نه تماس گرفت نه در خونه رو کسی زد بعد دیدم تو سایت الکی زدن عدم پاسخگویی