2777
2789

من برای خانوادم ۱۳گرم طلا یک سال پیش دراوردم و دادم بشون کمک بشه!!!

دیروز مامانم داشت میگف قدیما برای داداشش انگشتر دراورده بش داده که کمکش کنه!!!

بابام برگشت گفت: تو این کارو کردی اگر دخترت بودددد عمرا این کارو نمیکرد!!!!!!!!!!!!  

یه هو برق از سرم پرید چشام پر اشک شد گفتم من همین یک سال پیش۱۳گرم طلا از دستم در نیاوردم دادم بتون؟؟؟؟

از دست من بینمک تر پیدا نمیکنید رغیب میطلبمممممم اگر راست میگی ثابت کن دستت از من بینمک تره  

من 45 گرم طلا دادم شوهرم پارس صفر به اسمم در اومد بردش همشونو فروخت خونه خرید الان میگم میخوام یکمم برا خودم وقت بذارم میخوام کنکور بدم میگه چرا الکی کنکور میدی وقتی قبول نمیشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مننننننن  بقران قسم  چاسه هرکی  معرت گذاشتم  جور دیگه جوابمو  داده  هیچ وقت کارامو کسی  ندید  اخرینش  دوست  دخترم 

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 

والا من بابام عمل کرد همش خرج با من بود دیروز برای باشگاه ی موز از تو خونه برداشتم مامانم چپ چپ نگام می‌کنه ... نمی‌دونم تا کی میتونم تحمل کنم

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید