2777
2789

سلام یه نفر هست از اقواممون ارامش از من گرفته همش میاد منو میچزونه دوست ندارم بیاد خونمون. اگه کاری بلدین بهم بگید نمیتونمم بگم نیا خونمون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اگز دوایی داشتم سر خودم می مالیدم خخخخ

تو تصور کن من کارمندم مجبورم کل روز خونم رو با کسایی که نمی خوام ول کنم برم  تازه از شهرستان می یان و یه هفته هم می مونن 

همه چیز عالیه داره از اسمون طلا می باره
من اگز دوایی داشتم سر خودم می مالیدم خخخخ تو تصور کن من کارمندم مجبورم کل روز خونم رو با کسایی که ن ...

وای. چه بد قضیه ته کفش رو یه خانم به من.گفت خیلی هم اعتقاد داشت ولی من فعلا این کار رو نکردم

چه درد مشترکی. منم مادرشوهرم به شدت پررو هست چند وقت یه بار میاد خونه ما از شهرستان و از من کارمند توقع داره از طرفی هم به شدت حسادت می کنه و همه چیه زندگی من و شوهرمو درمیاره همه چی مذاره زیرنظر خودش برای خودش میره هرچی دوست داره برمیداره کلا خودشو صاحب خونه میدونه با اینکه میدونه من اصلا از رفت و آمدهای مکرر و زیاد خوشم نمیاد اما از لج و حرص من میاد. یعنی گاهی دیگه به ستوه میام!

الحمدلله رب العالمین ( خدایا شکرت)
قبل از اومدنش نمک بپاش دم در یا 3 بار سوره زلزال و 3 باز سوره ویل لکل همزه لمزه رو بخون و ب سمت ...

مرسی عزیزم فقط نمک جلوی در ورودی باشه دیگه چون خونه ما حیاط داره