آنقدر فروش داد آنقدر حرف زد که چرا گفتی من دوستم زنگ بزنه بااون میرم بیرون دو روز به دوستش مسافرت بوده البته کاری الان که آمده گفتم باهم بریم دور بزنیم حداقل شام بیرون آنقدر داد زد حرف مادر شوهرمینا آمدن همسایه ها جمع شدن توی کوچه بهش میگم مگه من چی گفتم که این کارارو میکنی میخام زنگ بزنم بابام 😭
باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این حرف و زدم این کارو کرد اینو بگم چی میگه پدر شوهرم برگشته میگه آنقدر زنت شکاکه این دوستت ول کن آنقدر دلم میخاد اون نقاب رو از روی صورت شوهرم بردارم که چیکارا کرده هرکس تاحالذ جای من بود چند تا طلاق گرفته بود
باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره