2777
2789
عنوان

بیاین معرفی کتاب

104 بازدید | 12 پست

کلا رمان های جوجو مویز و خواهر های برونته(امیلی برونته و شارلوت برونته) (رمان من پیش از تو من پس از تو باز هم من)و اما پیشنهاد اختصاصیم میتونه رمان جین ایر باشه که نوشنه شارلوت برونته تو رمان های فلسفی اثار یاستین گوردر خوندنین ولی من دنیای سوفی رو مقدم میدونم کوری رو فکر میکنم همه خوندن احتمالا سه قطره خون اثار صادق هدایت شیطان0 همیشه اثر دونالدری پولاک پیرمرد و دریا کافکار در کرانه لولیتا خنده سرخ چرا تا به حال کسی این را به من نگفته بود رهایت میکنم راز لمبرت قرنطینه و از همه با ارزش تر شاهنامه فوق العادس از این رمان نتی ها اوایل شروع کردم اولین رمانمم اسطوره بود اما پدرم بهم  گفت کتاب بخونم یا رمان های واقعی گفت این رمان های نتی ذهنتو دور میکنه که درست میگفت اما چند تایی خوندم اسطوره بن بست 17 که از همون نویسنده اسطورس گناهکار اما دیگه اجازه ندادن بیشتر بخونم من خیلی بیشتر خوندم خواستید باز معرفی میکنم شمام معرفی کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتاب های مورد علاقه ی من بینوایان که کتاب خوندن رو باهاش شروع کردم  مجموعه کتاب های آنشرلی کتاب جاناتان مرغ دریایی و درخت آرزو و کتاب عشق هرگز نمی‌میرد یا همون بلندی های بادگیر کتاب آخرین روز یک محکوم به اعدام اثر نویسنده مورد علاقم ویکتور هوگو کتاب آرزو های بزرگ جدیدا کتاب دیزی دارکر را خوندم و خیلی دوستش داشتم کتاب ملت عشق هم زیبا بود

کتاب های مورد علاقه ی من بینوایان که کتاب خوندن رو باهاش شروع کردم مجموعه کتاب های آنشرلی کتاب جانا ...

اوم کتاب های ویکتور هوگو تورو با خودشون همراه میکنن انشرلی عالیه میدونید کتاب جین ایر درست مثل انشرلی و جودی ابوت تورو با خودش همراه میکنه قطعا بلدی هی بادگیر هم زیبان