2777
2789

طرف میاد اینجا تاپیک میزنه و با افتخار میگه خیانت کردم

اون روزم یه تاپیک دیدم میگفت شوهرم بهم خیانت کرد منم برا تلافی رفتم با یکی دیگه دوست شدم😐😐💔 خو تو چیزیو حل نکردی فقط صورت مسئله رو پاک کردی

طلاقو واسه همین روزا گذاشتن دوستان 

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون منگلن کم دارن 

کومیر بزنه پس شوناسو 

مین دستاسوک دست نزنن یکی دیه 

آلبردیل

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

خیلی زندگیا چرت شده، خیلی زیاد 

بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍 

صورت مسئله رو دوتا کرده پاک نکرده

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

زن سابق همسرم با چند نفر بوده و به همسرم خیانت کرده طلاقشم گرفته مهرشم میگیره حق دیدن بچه اشم داره الانم با تمام افتخاراتش خوش میگذرونه

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد
زمونه والا عوض شدهقبلا یواشکی خیانت میکردن

دقیقا:/ الان با پررویی میان جار میزنن بقیه رو تشویق ب این کار چندش میکنن

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
دقیقا:/ الان با پررویی میان جار میزنن بقیه رو تشویق ب این کار چندش میکنن

واقعا در شان انسان نیس خیانت نمیدونم با خودشون چی فکر میکنن 

شوهرت خیانت کرده مث یه خانم از زندگیت حذفش کن 

🩶

واقعا در شان انسان نیس خیانت نمیدونم با خودشون چی فکر میکنن شوهرت خیانت کرده مث یه خانم از زندگیت حذ ...

چون عرضه جدا شدن ندارن

میخوان هم پیش شوهرشون باشن و خرجشونو اون بده ، هم با یکی دیگه باشن😐😂