2777
2789
عنوان

حق من از این زندگی این نبود

167 بازدید | 4 پست

خستم از شغلم هر روز یه صاب کار بیاد بگه فلان کن اینکارو کردی از حقوقت کم میکنم تازه حقوق مسخره و خنده داری ک میگیرم تازه کم کردنم داره 😐

دلم میخواد درس بخونم روحم تو گذشتم جا مونده زمانی که بخاطر نیم نمره اشک میریختم ولی حقم یه دیپلم خشکو ساده نیست متاهلم نمیدونم چیکار کنم بخونم میتونم یه رشته خوب قبول بشم یعنی:(

از یه طرف روحیه ی مستقل بودنم بهم فشار میاره حتی دوست ندارم برای یه هزار تومن از شوهرم کمک بخوام 

حق هیشکی از زندگی این نبود

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنکور فقط تربیت معلم و علوم پزشکی ش خوبه . تربیت معلم ک تا ۲۴ سال فقط میشه رفت علوم پزشکی هم تا رتبه ۲۰ هزار میشه رشته خوبی خوند اما خیلی سخت شده واقعا کنکور تجربی مثل سال های پیش نیست. گاو نر میخواهد و مرد کهن.