2777
2789
عنوان

واسه انتخاب رشته لطفا کمک کنید

508 بازدید | 22 پست

سلام پسرم معدلش۱۹/۷۱ هست هر رشته ای رو میتونه بره اما پشتکارخیلی کم داره .امسال خیلی کمکش کردم تا تونست این معدل رو بیاره به خودش بود شاید ۱۶ یا ۱۷ میشد.با توجه به اینکه کنکور، بیشتر معدلی شده به نظر شما بفرستم فنی حرفه ای رشته کامپیوتر یا ریاضی و تجربی.خودش براش مهم نیست که چی بخونه.ممنون میشم کمک کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفرستش فنی حرفه ای 

تجربی و ریاضی واقعا مشکل و حرص در بیار هست

یک نگاه به میانگین معدل بچه های امسال بندازی خودت متوجه میشی که چقدر سختند

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
اگه چیزی براش مهم نیست، مثلا عشق پزشکی نداره،اصلا نظری نفرستید..چون اونطوری حتی قید دانگساه رو هم می ...

منم از همین میترسم نمیدونم باید چکار کنم دعا کنید راهمون رو پیدا کنیم.فکر نمیکردم انقدر انتخاب رشته داستان بشه

خیلی به تجربی و پزشکی علاقه داشت که نامش گفت خیلی خیلی سخته قبولیش و پول خوبی هم در نمیاره. بره کامپ ...

بله تجربی واقعا در حد مرگ فشار میاره 

باز کامیوتر و برنانه نوبسی و ... پسرا توش قوی تر عمل میکنن .

میتونید پی دی اف کتابا و کمک اموزشیای هر رشته  رو از اینترنت بگیرید ببینید خودش به خوندن کدوم بیشتر علاقه داره

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
منم از همین میترسم نمیدونم باید چکار کنم دعا کنید راهمون رو پیدا کنیم.فکر نمیکردم انقدر انتخاب رشته ...

دقیقا سه سال پیش من در شرایط شما قرار داشتم ، موقعیت منو پسرم مثل شما و پسرتون بود 

کلی دعا کردم تا خدا بهترین راه را جلو پامون بذاره ، بین تجربی و ریاضی مردد بودیم، هر بار استخاره می گرفتم، برای ریاضی خوب میومد، پسرم هم ریاضی را دوست داشت و تا کلاس دهم تمام نمرات و معدلش بیست بود

تا شهریور هم با خدا راز و نیاز می کردم و ازش میخواستم کمکمون کنه و...

در نهایت رفت رشته ریاضی تو مدرسه نمونه ،

که ای کاش هیچ وقت نمیرفت

آهان تهران رو گفتن انقدر بوده نمیدونم درسته یا نه

نه متاسفانه تهران اگر اشتباه نکنم مقام نهم را تو کشور آورده بود

میانگین نمرات بین ۱۲ـ۸ بود 

بله ممنونم از لطفتونخودمم ریاضی خوندم خیری ندیدم ازش

انشالله میاید از موفقیتاش تاپیک میزنید با افتخار میگید برامون

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره