2777
2789
عنوان

واسه انتخاب رشته لطفا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 22 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید مشکلی پیش اومده بود . چرا چی شد مگه؟

نه مشکل خاصی پیش نیومد ولی میگم که درس ها به قدری سخته ، آموزش ها به قدری پایبنه، استرس ها این قدر زیاده که نتیجه اش میشه همین معدلهایی که گفتم و افسردگی و دلزدگی شدید بچه ها و فشار زیاد رو والدین.

برای همین میگم بفرستش فنی حرفه ای که اعصاب و روان تون خراب نشه، درس های الان اصلا قابل مقایسه با زمان ما نیست ، اکثر معلمها هم سر کلاس خیلی خلاصه تدریس می کنند و تمام نکات را نگه میدارند برای شاگردهای خصوصیشون .

بعدم پسر بچه ها وقتی وارد دبیرستان میشن چون تو سن بلوغ قرار می گیرند خیلی تغییر می کنند و عجیب میشن

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
چرا نمی‌رفت قبولی دانشگاه سخته؟؟

ما الان به قبولی دانشگاه فکر نمی کنیم فقط خدا خدا می کنیم که دیپلم بتونند بگیرند  

یک نگاه به میانگین نمرات و سطح امتحان نهایی امسال و نارضایتی شدید بچه های دهم ،یازدهم، و دوازدهم بندازی متوجه عمق فاجعه میشی ،ببین چقدر سخت بود که خود معلمها و مصححین هم صداشون دراومده بود

ما الان به قبولی دانشگاه فکر نمی کنیم فقط خدا خدا می کنیم که دیپلم بتونند بگیرند یک نگاه به میانگین ...

انشالله موفق و سلامت باشند.دانشگاه میرن حالا شاید آزاد.که خیلی مهم نیست فقط هزینه تحصیل داره.الهی دلتون خوش بشه و بهترین نتیجه رو بگیرن.پس به نظر شما هم فنی بهتره

انشالله موفق و سلامت باشند.دانشگاه میرن حالا شاید آزاد.که خیلی مهم نیست فقط هزینه تحصیل داره.الهی دل ...

ممنونم از لطفتون ، ان شاالله. پسر گل شما هم همیشه سلامت و موفق باشه و خدا کمکش کنه تا بهترین انتخاب را داشته باشه