2777
2789
چه با ابهت ای خدا😍😁امیدوارم‌عکسش و نزاری ببینم‌ یه هاپو‌ کوچولو بغلیه

نه خیلی مظلومه بچم 🫠

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید. همچنان کوتوله_جذاب‌م فقط اکانت قبلیه تعلیق شد 🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از حشره ها خوشم میادو همینطور لاک پشت که متاسفانه مادرم نمیذاره ☹️☹️☹️ واسه همین میگیرمشون عکس می ...

وای😖😖😖😖من مث چی میترسم از حشزات مخصوصن همین اخوندک و ملخ و سوسک بالدارررررررررررررر وای قلبم

نه خیلی مظلومه بچم 🫠

اوخی قلبم 🥰🥰چقدر خوبه😍😍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اوخی قلبم 🥰🥰چقدر خوبه😍😍

سلامتو میرسونم بهش 😂🩷🫡

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید. همچنان کوتوله_جذاب‌م فقط اکانت قبلیه تعلیق شد 🫡
من دوتا قناری داشتم،یکسال پیشم بودن تمام مدت من سرفه میکردم و عفونت رحم داشتم.ینی مردم انقد دوا درمو ...

ای جانم عزیزم اره بعضی ادما ب همه جور حیوونی آلرژی دارن من روزای اول گربم اومده بود همش آبریزش بینی داشتم ب مرور عادت کردم بهش

سلامتو میرسونم بهش 😂🩷🫡

حتما، سلام چنگیز جان😁

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
حتما، سلام چنگیز جان😁

چنگیزم سلام میرسونه 😁

واخخخ قربون قیافت برم مادر

خدانکنه، بچم‌ علاقه خاصی ب عکس گرفتن داره و البته بوس گرفتن 😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واییی عزیزم خریدیش یا ب سرپرستی گرفتی

به سرپرستی گرفتم 

وای😖😖😖😖من مث چی میترسم از حشزات مخصوصن همین اخوندک و ملخ و سوسک بالدارررررررررررررر وای قلبم

سوسک چندشه واقعا 

ولی آخوندک که جیگرهههه 😍😍😍دوسش دارممم

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!